Dureri de cap, amețeală, răceli, probleme cu stomacul – toate pot fi ameliorate cu ajutorul leacurilor din natură. Așa că profită de reducerile de Black Friday pentru a-ți completa stocul cu remedii care nu ar trebui să-ți lipsească din dulăpiorul cu medicamente.

Alungă răcelile cu produse naturiste

raceala si gripaPentru a-ți simplifica viața, dar și ca să nu-ți golești buzunarul, ia un pachet cu mai multe produse pentru răceală și gripă. Așa vei avea la îndemână remediile naturiste de care ai nevoie încă de la primele semne ale răcelii. Site-ul miracolulplantelor.ro oferă la preț redus pachetul ”Răceală și gripă economic”: Antigrip 60cps CHA (contribuie la funcționarea normală a sistemului respirator și imunitar), Propolis 30ml QPH (cu efect antiseptic, revitalizant, cicatrizant, antiviral) și Tinctura hapciu 25ml de la FARES (elimină disconfortul respirator).

Tratează natural insomnia cu produse la reducere de Black Friday

Atunci când ai o insomnie, nu apela imediat la somniferele de sinteză. Acestea pot fi periculoase dacă sunt administrate după ureche. Însă poți încerca Hypnox Duo un supliment 100% natural, pe baza de Lactium® (hidrolizat de proteina lactică), a cărei eficiență în combaterea stresului este demonstrată clinic. Conține în plus un complex de 4 plante cu efect odihnitor (hamei, valeriană, floarea-pashypnox-duomax-20-tablelete-good-days-therapy.jpgiunii și roiniță). Combate insomnia, îmbunătățește calitatea și durata somnului. Nu provoacă dependență.

Alungă durerile articulare


Cum prevenția ar trebui să fie în prim plan, ar fi mai bine să anticipezi problemele care vin odată cu vremea rece și să ai grjiă de articulațiile tale. Celadrin este un complex revoluționar inovativ de acizi grași cetilați, conceput în asa fel încât să sprijine în mod eficient sănătatea și mobilitatea articulațiilor.

celadrin-ext-forte-60-cps.jpg

Cartilajul de rechin, bun la toate

875515Datorită multiplelor minerale conţinute, cartilajul de Rechin este o sursă naturală pentru întreţinerea şi funcţionarea în parametrii normali a muşchilor, oaselor şi a celulelor organismului. Contribuie la menţinerea sistemului osteoarticular în condiţii optime de funcţionare, întărește sistemul imunitar, stimulează producerea de interferon natural, stimulează activitatea limfocitelor B şi T, a celulelor NK, cele care identifică şi neutralizează celulele canceroase sau infectate cu un virus, potențează tratamentele oncologice clasice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare severe.

Combate neplăcerile menopauzei

pachet menopauzaFemeile ajunse la vârsta menopauzei au nevoie de suplimente alimentare care să le facă să lupte cu neplăcerile provocate de aceasta și să prevină afecțiuni ca osteoporoza. Site-ul miracolulplantelor.ro oferă un pachet special pentru femeile aflate la menopauză care conține: Tinctura de salvie 50ML HOF (reface tonusul general al organismului), Soy Aid 60CPS SMW (supliment alimentar care conține extract de soia și reduce disconfortul asociat menopauzei, menține sănătatea sistemului nervos, contribuie la instalarea stării de calm și a confortului psihic, asigură funcționarea normală a sistemului hormonal feminin), Female Hormone Blend 100CPS SCM (îmbunătățește și menține echilibrul hormonal feminin).

 

Sursa foto: thinkstockphotos.com