Din cauza rarității sale și a costului uriaș al tratamentului, Cordyceps Sinesis nu era folosită în trecut decât de oamenii foarte bogați. Dar, în prezent, este accesibilă tuturor în preparate naturale. Are calitatea de a reduce inflamțiile, de a mări performanțele sexuale și de a proteja ficatul.

Cordyceps Sinesis, de ajutor cardiacilor

Numeroase studii arată că preparatele care conțin Cordyceps Sinensis au un potențial crescut de a trata bolile de inimă. În China, sunt folosite pentru a trata aritmiile. În cazul cardiacilor, aceștia ar trebui să discute cu medicul curant folosirea unui tratament alternativ. În plus, ciuperca are calități imunostimulatoare și antioxidante. Astfel, oprește procesul de îmbătrânire și degenerarea țesuturilor.

Stimulează detoxifierea

Cordyceps Sinesis protejează ficatul și rinichii. În cazul unui pacient care a avut hepatită sau alte probleme ale ficatului, ajută acest organ să se refacă. Este de ajutor și în cazul persoanelor care consumă prea mult alcool sau iau medicamente care au efect negativ asupra ficatului. Nu este un motiv să abuzeze de băutură, dar poate fi de ajutor celor care încearcă să se lase. Dar efectele pozitive nu se opresc aici: există studii care arată că această ciupercă minunată ar crește performanțele sexuale și ar trata infertilitatea. Calitatea principală este de a crește producția de testosteron. De aceea, este de folos mai ales bărbaților.

Sursa foto: