Pentru a trata gonoreea este nevoie neapărat să mergi la medicul ginocolog, iar partenerul trebuie să meargă la dermato-venerolog. Cel mai probabil, medicul vă va prescrie antibiotice. În plus, poți trata gonoreea cu tratamente alternative pe care sa le faci alaturi de cele clasice. Va fi nevoie de o perioadă de abstinență sexuală până vă veți face bine și analizele vor ieși negative.

Gonoreea, tratamente alternative. Usturoiul

Usturoiul este o plantă antibacteriană care poate trata infecția cu gonoree. Conține un component numit alicină care poate combate bolile cauzate de bacterii. În plus, stimulează sistemul imunitar, grăbind vindecarea.

Mănâncă doi-trei căței de usturoi zilnic, pe stomacul gol. Îi mai poți înghiți cu apă, tăiați în bucățele mici. Include usturoiul crud și în preparatele culinare pe care le consumi zilnic.

Gonoreea, tratamente alternative. Oțetul de mere

Un alt ingredient care poate ajuta la tratarea gonoreei este oțetul de mere. Are bune calități antimicrobiene și antibacteriene.

Ajută la combaterea durerilor și inflamației. În plus, previne pericolul ca infecția să se răspândească în alte părți ale corpului.

Adaugă o cană de oțet de mere în apa de baie. Stai în cadă timp de 15 minute.

Mai poți folosi oțetul de mere și intern. Amestecă o lingură de oțet de mere într-un pahar cu apă caldă. Îndulcește cu o linguriță de miere. Bea de două ori pe zi.

Elimină mirosul intim cu ajutorul remediilor naturiste

Gonoreea, tratamente alternative. Extract din frunze de măslin

Extractul din frunze de măslin conține o substanță care are calități antimicrobiene. În plus, extractul din frunze de măslin crește imunitatea, ceea ce ajută la vindecarea mai rapidă. Are și calitatea de a combate radicalii liberi.

Poți lua suplimente alimentare care conțin extracte din frunze de măslin. Cantitatea optimă este de 250 până la 500 mg de două ori pe zi. Se poate lua și sub formă de extract hidroalcoolic. Se ia conform indicațiilor de pe ambalaj.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com