Cum scapi de mahmureală prin metode naturale. Zeama de varză te scapă de dureri de cap

100 g de murături sunt echivalentul a 125 g de legume crude și sunt cea mai sănătoasă formă de conservare a lor, pe lângă congelare. Cel mai cunoscut efect al lor este combaterea mahmurelii. Zeama de varză are ac de cojocul celei mai puternice dureri de cap. Bea dimineața pe nemâncate un pahar și ai să te simți ca nouă. În plus, tratamentul este bun și pentru constipație. Murăturile, în general, sunt bune și să fie consumate la mesele copioase cu multă grăsime, pentru că ajută ficatul și îmbunătățesc digestia.

Cele mai importante 5 sfaturi de sănătate pentru anul 2018

Cum scapi de mahmureală prin metode naturale. Cartofii cruzi te ajută

Durerile de cap foarte puternice cauzate de mahmureală pot fi calmate dacă aplici pe frunte cubulețe de gheață. Strivește-le și pune-le într-o punguță de plastic. Leag-o bine și înfășoară punguța într-un prosop răcit (l-ai ținut cteva minute la congelator într-o pungă). Aplică pe frunte. Poți încerca și masajul tâmplelor cu ulei de mentă. Chiar și dacă nu ai ulei, poți masa circular câteva minute tâmplele și vei vedea că te simți mai bine. Un leac binecunoscut este să aplici felii de cartof crud pe frunte, tâmple sau ceafă.

Plante care te scapă de durerile de cap

Cum scapi de mahmureală prin metode naturale. Mierea de albine vindecă mahmureala

După o petrecere la care ai consumat alcool și ai dureri de cap, în loc să iei o aspirină pentru a scăpa de mahmureală, optează pentru un borcan de miere. Mierea poate scoate ultimele rămășițe ale alcoolului din organismul tău, dat fiind că fructoza din ea ajută la metabolizarea alcoolului. Fructoza îți va da și mai multă energie.

Unge o felie de pâine cu miere. Corpul tău să poată procesa mai repede alcoolul și neutraliza toxinele create de acesta. Poți consuma mierea și cu un pahar de apă cu lămâie pentru a obține rezultate mai rapide.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com