Cum scapi de mahmureală cu zeamă de varză

100 g de murături sunt echivalentul a 125 g de legume crude și sunt cea mai sănătoasă formă de conservare a lor, pe lângă congelare. Cel mai cunoscut efect al lor este combaterea mahmurelii. Zeama de varză are ac de cojocul celei mai puternice dureri de cap. Bea dimineața pe nemâncate un pahar și ai să te simți ca nouă. În plus, tratamentul este bun și pentru constipație. Murăturile, în general, sunt bune și să fie consumate la mesele copioase cu multă grăsime, pentru că ajută ficatul și îmbunătățesc digestia.

Cum scapi de mahmureală cu ajutorul cuburilor de gheață

Durerile de cap foarte puternice pot fi calmate dacă aplici pe frunte cubulețe de gheață. Strivește-le și pune-le într-o punguță de plastic. Leag-o bine și înfășoară punguța într-un prosop răcit (l-ai ținut cteva minute la congelator într-o pungă). Aplică pe frunte. Poți încerca și masajul tâmplelor cu ulei de mentă. Chiar și dacă nu ai ulei, poți masa circular câteva minute tâmplele și vei vedea că te simți mai bine. Un leac binecunoscut este să aplici felii de cartof crud rece pe frunte, tâmple sau ceafă.

Cum scapi de mahmureală. Fă-ți un shake anti-mahmureală cu banane

Poate nu știai, dar bananele te pot scăpa de cea mai crâncenă mahmureală. Prepară un shake dintr-un pahar de lapte (călduț sau rece), o banană și două lingurițe de miere. Dă toate ingredientele prin blender și savurează. Te va ajuta să te hidratezi și să-ți remineralizezi organismul. Mierea ridică glicemia, iar laptele calmează.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com