Cât de repede vei scăpa de excesul de grăsime și pielea lăsată după naștere depinde de mai mulți factori, cum sunt genele tale, structura oaselor, cât de mult ai luat în greutate în timpul sarcinii și de cât de mult efort ești dispusă să faci pentru acest demers. Există multe moduri de a reuși să fii din nou în formă.

Cum scapi de excesul de grăsime și pielea lăsată după naștere. Alăptează!

Cel mai bun mod de a scăpa de excesul de grăsime și pielea lăsată după naștere este să alăptezi. Este sănătos atât pentru copilul tău, cât și pentru tine.

Laptele matern este cea mai bună sursă de hrană pentru bebeluș. Îl ajută pe bebeluș să crească sănătos fizic și psihic. Pe tine te ajută să dai mai repede jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii. În plus, alăptarea este benefică pentru organismul mamei. Poate preveni cancerul la sân și alte afecțiuni.

Cum scapi de pielea lăsată după naștere. Slăbește încet

Pierderea lentă în greutate nu este doar sănătoasă, ci este și bună pentru piele care își va recăpăta mai ușor elasticitatea. Astfel, vei avea un risc mai mic să te trezești cu piele în exces.

Atunci când slăbești prea repede, pielea nu are timp să se refacă. De asemenea, vei pierde nu doar grăsime, ci și masă musculară. Acest lucru va înrăutăți problema cu pielea în exces, pentru că nu va mai avea fermitate.

Pierderea rapidă a kilogramelor va încetini metabolismul, ceea ce va submina eforturile tale ulterioare de a mai slăbi sau chiar va declanșa un efect de bumerang.

Cel mai bine ar fi să slăbești 500 g până la un kilogram pe săptămână.

Cum să scapi de negi, alunițe și petele de vârstă cu remedii naturale

Cum scapi de excesul de grăsime și pielea lăsată după naștere. Fă sport zilnic

Sigur nu ți-e ușor să faci exerciții fizice imediat după naștere. Dacă ai născut prin cezariană, va dura și mai mult până îți poți relua activitățile normale. Totuși, ar trebui să începi să faci mișcare imediat ce este posibil.

Nu este nevoie de un anumit sport. Simple plimbări cu copilul prin parc și interacțiunea cu el pot fi suficiente. Dacă poți, adaugă câteva exerciții simple de gimnastică sau, mai târziu, aerobic.

Cum scapi de excesul de grăsime și pielea lăsată după naștere. Folosește un exfoliant pentru corp

Pentru pielea lăsată, aplică zilnic o cremă hidratantă și o dată pe săptămână folosește un exfoliant pentru corp.

Exfolierea stimulează producția de colagen și face pielea fie mai elastică. Îmbunătățește circulația și ajută la regenerarea țesutului cutanat.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI