Toate ne dorim ca primăvara să ne prindă din nou suple. Vrem să uităm de kilogramele acumulate peste iarnă și să putem purta rochițele de anul trecut. În plus, energia pare să ne cam părăsească. Anotimpul rece și-a pus amprenta și pe imunitatea și pe buna noastră dispoziție. De aceea ai nevoie de un plan ca să-ți revii în formă la timp pentru a avea o primăvară minunată.

Iată cum iți poți recăpăta silueta la timp pentru sezonul cald fără a fi nevoită să te înfometezi. În plus, vei avea mai multă energie și vei răci mai greu:

  1. Cum să-ți revii în formă la timp pentru a avea o primăvară minunată: Stabilește-ți obiective clare

Să scapi de 5 kilograme poate fi mai greu decât ai crede. În loc să te concentrezi pe kilograme, ar trebui să te focusezi pe progresul pe care îl faci. Îți poti seta ca scop să ajungi să faci 100 de genoflexiuni fără pauză până la sfârșitul lunii. Începe cu câte poți și adăugă câte 5 în fiecare zi. Aceste mici obiective te vor duce mai departe decât ai crede.

Mobilitatea crește prin exerciții fizice. Vezi cum

  1. Cum să-ți revii în formă la timp pentru a avea o primăvară minunată: Mănâncă regulat

O alimentație haotică îți va deregla organismul, și implicit, îți va îngreuna lupta cu kilogramele. Stabilește-ți orele de masă și încearcă să le respecți zilnic. De asemenea, porționează-ți alimentele astfel încât, să existe 3 mese principale și 2 gustări bine echilibrate. Porțiile mici și dese iți vor asigura energia necesară pentru întreaga zi. Organismul va putea lucra la capacitate maximă ajutând la arderea mai rapidă a caloriilor. În plus, dacă sufereai de arsuri stomacale vei fi surprinsă să vezi că simptomele dispar.

Bolile se vindecă prin dans. Dansează, ca să-ți fie bine!

  1. Cum să-ți revii în formă la timp pentru a avea o primăvară minunată: ”Păcălește-te să faci mai multă mișcare

Chiar dacă auzi acest sfat peste tot, asta nu înseamnă ca trebuie să petreci ore în șir sala de sport pentru a face mai multă mișcare. Pur și simplu, adoptă obiceiuri noi. De exemplu, urcă scările în loc să iei liftul, parchează mai departe de birou și mergi pe jos, scoate câinele la plimbare, în timpul pauzei de la job ridică-te de pe scaun. Toate aceste mici acțiuni vor avea un impact major asupra corpului și minții tale.

  1. Cum să-ți revii în formă la timp pentru a avea o primăvară minunată: Apelează la terapii inovatoare

”Un corp frumos și sănătos cu minim de efort” poate fi o deviză posibilă! Ai putea apela la terapia cu radiofrecvență, despre care se spune că ar fi o alternativă foarte bună liposucției, având efecte similare și de lungă durată. Astfel, ai putea scăpa de centrimetrii în plus și conferi pielii fermitatea de odinioară cu o simplă vizită la salon. Radiofrecvențele declanșează micro-vibrații invizibile, care sparg depozitele de grăsime calcificate. Bineînțeles, nu renunța la pașii anteriori!

Citește și:

 

Sursa foto: 123rf.com