Sezonul concediilor este în toi, iar pregătirile pentru vacanță sunt intense. Cu același entuziasm, toate femeile își pregătesc și trupul pentru a arăta fabulos în costumul de baie. Nu uita de picioare! Află cum să ai picioare perfecte în concediu.

Pentru multe femei zona picioarelor reprezintă o problemă, fiind destul de greu de tonifiat, având un aspect inestetic de „coajă de portocală”. Din fericire, există mici ponturi pentru ca tu să obții picioarele mult visate chiar înainte de concediu!

Cum să ai picioare perfecte în concediu. Masează-ți zilnic picioarele

Obiectivul principal al unei tehnici de masaj anticelulitic este de a topi grăsimea și de a reduce aspectul de „coajă de portocală”. Masajul anticelulitic acționează asupra celulelor de grăsime și ajutându-le să se desprindă de țesuturi și să se reabsorbă în mod eficient în corp. Acest tip de masaj specific se efectuează pe acele zone ale corpului care sunt cel mai predispuse la celulită, precum picioarele. Pentru rezultate pe măsura așteptărilor tale, maseză-ți picioarele în fiecare zi apelând la un podus profesional special conceput pentru reducerea celulitei.

Citește și: Spune ”Adio” venelor vizibile de pe picioare. Iată 5 remedii la îndemâna tuturor!

Cum să ai picioare perfecte în concediu. Bea apă cu lămâie

Lămâile ajută la detoxifiere, eliminând corpul de toxinele care cauzează celulita și retenția de apă. Acestea sunt, de asemenea, bogate în bioflavonoide și vitamina C, ale căror proprietăți antiinflamatorii și antioxidante luptă împotriva radicalilor liberi, împiedică descompunerea colagenului și păstrează depozitele de elastină (care acționează ca fillere naturale ale pielii).

Și nu este totul: lămâile ajută, de asemenea, la restabilirea echilibrului acido-alcalin al organismului, menținându-ți un pH constant.

Cum să ai picioare perfecte în concediu. Renunță la sarea rafinată

Poți folosi, în schimb, sarea de mare din Marea Celtică sau sarea roz de Himalaya în cantități moderate. Sarea rafinată este extrem de acidă și elimină mineralele din organism. Este, de asemenea, extrem de deshidratantă și atât de rafinată încât corpul tău va trebui să depună un efort foarte mare a o asimila. Sarea rafinată ajută doar la acumularea de toxicine în corp. Pe când, sarea de mare și sarea de cristal sunt alcaline, pline de minerale benefice.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com