Cum combați cercurile negre din jurul ochilor prin metode naturale. Folosește ulei de migdale

Uleiul de migdale este un ingredient foarte benefic pentru pielea delicată din jurul ochilor. Folosirea regulată a uleiului de migdale va face să dispară, treptat, cercurile negre din jurul ochilor.

Înainte de a merge la culcare, aplică un strat subțire de ulei de migdale în jurul ochilor. Masează ușor până intră în piele. Lasă să acționeze peste noapte. Dimineața spală-te pe ochi cu apă rece.

Fă acest tratament zilnic, până când cercurile negre din jurul ochilor vor dispărea.

Alimente care întineresc organismul. Ce să consumi ca să combați îmbătrânirea prematură

Cum combați cercurile negre din jurul ochilor prin metode naturale cu castravete

Castravetele are proprietăți astringente și dă luminozitate tenului. Te ajută să scapi de petele negre, dar și de ridurile din jurul ochilor. Vei arăta mai tânără și mai odihnită.

Taie felii groase dintr- un castravete proaspăt. Pune-le la congelator timp de 30 de minute. Pune feliile de castravete pe zona afectată și lasă să acționeze timp de 10 minute. Clătește. Repetă procedeul de două ori pe zi timp de șapte sau mai multe zile.

O altă variantă este să amesteci suc de castravete cu suc de lămâie în părți egale. Înmoaie o bucățică de vată în suc. Stoarce și aplică pe zona afectată. Lasă să acționeze timp de un sfert de oră, după care clătește. Repetă procedeul în fiecare zi timpd e o săptămână.

De ce apar cearcănele și cum scapi de ele

Cum combați cercurile negre din jurul ochilor prin metode naturale cu cartofi cruzi

Cartoful conține agenți naturali de înnălbire. De aceea, te pot ajuta să scapi de cearcăne și de cercurile negre din jurul ochilor.

Rade unul sau doi cartofi. Extrage sucul. Înmoaie o bucățică de vată în suc. Stoarce și aplică pe ochii închiși. Lasă să acționeze timp de 10-15 minute. Clătește cu apă rece. Repetă procedeul de două ori pe zi timp de o săptămână.

Mai poți aplica, în loc de suc, felii de cartofi pentru a scăpa de cercurile negre din jurul ochilor.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com