Ce se întâmplă dacă mănânci un avocado pe zi. Slăbești și să fii plină de energie

Avocado conține multă grăsime, dar este vorba de acizi grași nesaturați care te ajută să pierzi în greutate. Aceștia nu vor fi acumulați în corp pentru a se depune, ci vor fi transformați rapid în energie. Totodată, pentru că e gras, taie pofta de alte grăsimi.

Ce se întâmplă dacă mănânci un avocado pe zi. Vei avea un ten strălucitor

Dacă mănânci un avocado pe zi, tenul tău va fi mai hidratat. Va arăta mai tânăr și mai sănătos. Aceasta datorită conținutului în carotinoizi, care protejează pielea de razele UV, care provoacă procesul de îmbătrânire și pot duce la apariția melanoamelor (cancere de piele). Pe lângă faptul că îl consumi, mai poți face o mască cu avocado. Pasează un avocado foarte copt și adaugă iaurt și miere ca să devină ca o pastă. Aplică pe față ocolind zona ochilor și a buzelor. Lasă să acționeze 10 minute, apoi clătește.

Învață să prepari o delicioasă salată de quinoa cu avocado

Ce se întâmplă dacă mănânci un avocado pe zi. Ca să vezi mai bine…

Avocado conține luteină și Zeaxanthin. Aceștia favorizează vederea. Protejează ochii de lumina puternică și sunt absolut necesari pentru vederea la distanță. Pot preveni cataracta.

Ce se întâmplă dacă mănânci un avocado pe zi. Protejează inima și stimulează circulația sangvină

Avocado conține o cantitate mare de vitamine C și E. Acestea împreună cu acizii grași de care am pomenit scad nivelul colesterolului în sânge. Astfel, protejează inima de riscul unui infarct. Reduc riscul de a face atac cerebral vascular și alte boli cardiovasculare.

Citește și: Cum să cureți rapid AVOCADO, MANGO și RODIA

Sursa foto: 123rf.com