Apa de piramidă este o apă cu o energie aparte, spun entuziaștii acestei metode. Cei care o proactică susțin că apa de piramidă are un gust mai bun și poate fi păstrată mai mult timp fără a căpăta gustul sălciu al apei stătute.

Apa, importantă pentru organism

Chiar dacă bei sau nu apă de piramidă, este important să te hidratezi. Suntem formați 95% din apă. De-a lungul vieții, cantitatea de apă din corp scade, ajungând la bătrânețe chiar și la 60%. Pentru a fi sănătoși, este esențial să păstrăm o proporție a apei din organism de 70% – 75%. Cantitatea de apă din organism este un indicator al îmbătrânirii și al stării de sănătate.

Cantitatea, dar și calitatea apei pe care o bem sunt importante. În anumite regiuni ale lumii în care oamenii trăiesc foarte mult. Entuziaștii apei de piramidă susțin că în aceste locuri apa are o structură asemănătoare cu cea a apei de piramidă. Sub influența piramidei, apa ajunge la acea structură.

Care este cea mai bună apă de băut pentru sănătate

Cum ne influențează apa de piramidă organismul

Atât pe cale internă cât și pe cale externă când ne spălăm cu ea, apa de piramidă reglează procesele naturale din organism. Este extrem de bogată în oxigen și încărcată cu ioni negativi, ceea ce o face mai ușor de asimilat. Oricum ar fi, apa este foarte benefică organismului. Așa că fie că ești printre entuziaștii apei de piramidă sau nu, bea o cantitate suficientă de apă în fiecare zi.

Beneficiile pentru sănătate ale apei de piramidă

  • crește concentrația de apă din celule;
  • ajută la eliminarea toxinelor din organism;
  • întinerește tenul;
  • crește vitalitatea;
  • întărește sistemul imunitar;
  • are efect antistres;
  • ajută la tratarea problemelor de digestie.

Cum se prepară apa de piramidă

Pune un recipient acoperit de sticlă cu 1,5-2 litri de apă sub o mini piramidă din cupru. Las-o acolo timp de trei până la opt ore. Bea acea cantitate într-o zi.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com