Atrage banii spre tine!

Din cele mai vechi timpuri, credinţele populare şi-au pus amprenta asupra oamenilor. Aşa se face că, de cele mai multe ori, tradiţiile, obiceiurile, ritualurile religioase şi chiar superstiţiile cântăresc mai greu în viaţa noastră decât oricare teorie concretă. O fi bine, o fi rău…? Greu de spus. Poate că, ferindu-ne de cifre malefice şi respectând puterea magică a banilor, ne vom îmbogăţi cu toţii. Dacă ţii cu tot dinadinsul să-ţi sporeşti bugetul și te numeri printre persoanele cu credință în Dumnezeu, primul lucru pe care trebuie să-l faci e să pui bănuţi în cutia milei, la biserică, de fiecare dată când te rogi la icoane. Apoi, ai grijă și nu ignora situațiile cu care te întâlnești la fiecare pas:

-De găseşti o monedă pe stradă şi e cu stema în sus, nu o ridica, fiindcă vei pierde bani mai târziu. Ia-o cu încredere, că-ţi va purta noroc, numai dacă e cu banul la vedere! Iar dacă plouă când o găseşti, e şi mai bine.

-Fă în aşa fel încât să primeşti nişte bani, oricât de puţini, lunea dimineaţa, înainte a da tu prima. Altfel, vei cheltui nemăsurat toată săptămâna.

-Dacă vrei să-ţi cumperi o maşină la mâna a doua, află mai întâi detalii despre proprietar. De e om bogat, cu stare, ia-o fără să mai stai pe gânduri, căci îţi va aduce numai belşug. Dacă e sărac, mai bine lasă-te păgubaşă.

-Poartă mereu la tine o monedă găurită! E ca un magnet care atrage banii în permanenţă.

-Mult noroc şi spor vei avea dacă vei arunca o monedă într-o fântână.

-Ţine în bucătărie în permanenţă un borcănel cu mărunţiş. Nu vei mai duce lipsă de bani!

-Ai grijă să nu porţi niciodată monede în ambele buzunare ale unei haine. E semn de risipă, de pierderi neaşteptate.

-Dacă faci cadou un portofel, pune întotdeauna nişte bani în el. Şi nu-l primi în dar decât cu monede sau bancnote.

-Dacă eşti pasionată de jocuri de noroc, atunci vei ieşi în câştig de fiecare dată dacă vei juca cu cărţi împrumutate sau vei sta pe o batistă la masa de joc.

-Fii atentă să nu te prindă Anul Nou fără bani la piept! Altfel, vei avea un an sărăcăcios, plin de datorii.

-Pune o broscuţă de argint lângă uşa de la intrarea în casă, cu faţa spre locuinţă şi cu spatele la uşă. Dacă ţii mereu şi o tăviţă cu bănuţi în faţa ei, ai prosperitatea căminului asigurată.

Lumânările ajută

Chiar dacă magia nu e privită cu ochi buni, există și ritualuri benefice, care se pot executa acasă, chiar și de „micuțe vrăjitoare”, neexperimentate. Tot ce ai de făcut este să te aprovizionezi cu lumânări și cu răbdare. Pentru a atrage banii spre tine, ai nevoie de lumânări verzi. Verdele aduce spor financiar, prosperitate, sănătate, schimbări pozitive, iar miercurea e ziua cea mai potrivită pentru un ritual de acest tip. Jadul şi smaraldul sunt pietrele ce completează cu succes efectele benefice ale lumânărilor verzi. Sâmbăta, mai poţi folosi lumânări aurii, în combinaţie cu esenţe de patchouli, portocal, mosc, scorţişoară şi tămâie, precum şi cu topaze galbene şi chihlimbar. Flacăra lumânărilor aurii dă energie, aduce faimă, bani, şarm, putere de convingere. Atenție! Pentru ca ritualul să aibă efectul așteptat, spune cu voce tare dorinţa ta arzătoare în timp ce aprinzi fitilul lumânării. Nu aprinde lumânarea cu chibritul, ci cu o brichetă sau alt sistem de aprindere. Nu stinge lumânarea suflând în ea, ci cu degetele umezite sau las-o să se stingă singură!

Sursa foto: Flickr.com