Unde dragoste nu e, nimic nu e

-Pentru a te asigura că vei avea parte de iubire tot anul, sărută omul drag, sub vâsc, la 12 noaptea, de Revelion. Dacă nu ai un iubit, un bărbat brunet e indicat.
-Femeile nemăritate trebuie să se uite pe fereastra dormitorului, la răscrucea dintre ani. Dacă văd trecând pe acolo un bărbat singur, se vor mărita în anul următor. Tot celibatarele pot împrumuta o verighetă pe care să o poarte de Anul Nou, pe degetul mijlociu al mâinii stângi, pentru a-şi visa ursitul. Acelaşi vis îl vor avea dacă vor tăia o sfoară deasupra pernei, înainte de culcare.
-Figurinele inimioare, în brad, atrag iubirea. Iar doi elefanţi, aşezaţi de-o parte şi de alta a patului sau uşii din dormitor, pe care îi atingi înainte de a te culca, fac minuni în viaţa de cuplu. Îngeraşii aduc protecţia divină.

Sărutul de sub vâsc e obligatoriu

Plantele nu trebuie să lipsească din decorul casei, mai ales de Anul Nou. Ca să atragi bunăstarea, norocul şi sănătatea, aşază la loc de cinste o Crăciuniţă. Agaţă vâsc peste tot în casă şi, în special, la uşi. Acesta ţine bolile la distanţă, aduce echilibru şi iubire. Iar sărutul de la miezul nopții, sub buchetul sau cununa de vâsc, îți garantează un an plin de dragoste. Narcisele aduc noroc, dar nu cele pitice. Pentru fidelitate şi încredere, pentru prietenii trainice, pinul e ideal în casă.

Sursa foto: themarketghana.com