Aranjează-ţi casa, ca să te simţi bine!

Pe lângă alte aplicaţii benefice, fie asupra vieţii de cuplu, fie asupra stabilităţii financiare, fie asupra carierei profesionale, sănătatea se află în centrul atenției. Este un motiv în plus pentru a încerca obiceiurile străvechi, mai ales că nici măcar nu sunt greu de pus în practică. Ce te costă să ai grijă ca icoana să stea mereu pe peretele dinspre răsărit, alături de o candelă aprinsă în permanență?

5 reguli de aur ca să ai sănătate în casă

1.Nu te gândi că numai profesioniştii îţi pot aranja casa în aşa fel încât energiile pozitive să-şi facă loc în ea! Oricum curăţenia şi ordinea fac parte dintre tabieturile tale zilnice, nu-i aşa? Şi asta e una dintre reguli.

2.Ai sertare burduşite cu diverse obiecte de care ai şi uitat că există prin casă? Ai lucruri pe care nu le-ai folosit în ultimii ani? Aruncă tot ce e în plus, tot ce nu-ţi place, tot ce e inutil şi tot ce îţi provoacă stări neplăcute!

3.Încearcă, pe cât posibil, să oferi încăperilor în care îţi petreci cel mai mult timp luminozitate maximă, aer proaspăt, arome relaxante.

4.Fă în aşa fel încât culorile predominante în decorul locuinţei să fie tonuri de cărămiziu, oranj, galben, bej! Aceste nuanţe ajută la revigorarea organismului, conferind mai multă sănătate. Nici verdele nu trebuie să lipsească, dar e de preferat ca el să fie reprezentat de plante naturale de apartament, aşezate în ghivece ornamentale de lut ars.

5.Dacă ţii neapărat, poţi folosi și mici obiecte magice pentru decorarea locuinţei. Clopoţei, statuete, amulete, icoane, cruciulițe, candele, mănunchiuri de busuioc, tămâie.

Sursa foto: pinterest.com