Luni

Dacă te-ai născut luni, te afli sub protecția și influența Lunii, ești o persoană generoasă, amabilă și atașată de prieteni. Se întâmplă să faci adesea lucruri deosebite pentru oamenii care îți sunt dragi, fără să te lauzi cu asta. Ești modestă, iar acest lucru îi determină pe cei din jur să te susțină necondiționat. Chiar dacă nu ai prea mult noroc în viață, vei avea parte de ajutor la momentul oportun.

Marți

Dacă ziua lui Marte este ziua ta de naștere, te poți considera o persoană norocoasă. Energia lui Marte te face ambițioasă, puternică și luptătoare. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales dacă ai alături oameni care te susțin. Vei primi adesea și sprijin financiar, când te aștepți mai puțin.

Miercuri

Te afli sub influența lui Mercur cel nestatornic, dacă te-ai născut într-o zi de miercuri. Norocul vine și pleacă din viața ta, ai perioade lungi de liniște și prosperitate, dar și perioade în care te copleșesc grijile. Cel mai greu este să iei decizii majore, în momentele de răscruce din viața ta, iar acestea nu vor fi puține.

Joi

Aflată sub puterea lui Jupiter, ziua de joi aduce veselie, optimism și le dă nativilor puterea de a trece peste toate cu capul sus. Persoanele născute joi au o porție mare de noroc în viață și știu cum să speculeze șansele pe care le primesc. Pun mult suflet în tot ceea ce fac, iar acest lucru îi ajută să obțină cam tot ceea ce doresc.

Vineri

Este ziua lui Venus, astrul iubirii, al plăcerilor, dar și al banilor. Cei născuți vinerea sunt printre cei mai norocoși nativi. Sunt intuitivi, știu să facă bani și au parte de cariere de succes. Singurul lor mare defect este lenea, din cauza căreia ar putea rata oportunități rare.

Sâmbătă

Guvernați de Saturn, nativii care vin pe lume sâmbăta, sunt deosebit de inteligenți, calculați, prudenți și mult mai maturi decât vârsta. Nu au parte de noroc tot timpul, dar știu ce alegeri să facă, pentru a ieși mereu în avantaj. Faptul că sunt muncitori și bine intenționați, îi ajută să fie apreciați și sprijiniți de cei din jur.

Duminică

Dacă ai venit pe lume într-o zi de duminică, te afli sub protecția Soarelui, astrul care încurajează talentele artistice, gândirea nonconformistă și creativă. Se spune că persoanele născute duminica sunt curajoase, îndrăznețe și sigure pe ele, ceea ce le va purta noroc în viață. Rareori vor eșua în ceea ce vor să realizeze.

sursa foto: 123rf.com