Buzele subțiri

Un bărbat discret și tăcut, poate chiar introvertit, care nu mizează pe farmecul lui personal, dar are un aer misterios atrăgător. Este precaut, foarte atent, un fin observator și are multă răbdare. Vorbește foarte puțin despre el și încearcă subtil să afle cât mai multe despre tine. Ferește-te să îi dezvălui lucrurile deosebite din viața ta chiar de la prima întâlnire, pentru că îi plac femeile dificil de abordat. Pe de altă parte, trebuie să știi că este un bărbat sensibil și orgolios.

Buzele potrivite

Un caracter sociabil, amabil, deschis cu cei din jur, dar și suficient de ascuns pentru a nu le permite celor mai indiscreți să îl deranjeze. Este un bărbat ordonat, care își face planuri pe termen lung și nu se abate de la ele. Dacă nu îți găsești locul în viața lui de la primele întâlniri, nu îl vei cuceri niciodată, pentru că va pleca imediat în căutarea femeii perfecte. Încearcă să facă totul perfect, iar dacă greșește, dă vina pe cei din jur, inclusiv pe tine. De la o femeie așteaptă înainte de toate sinceritate și prietenie, fiind convins că iubirea vine pe parcurs.

Buzele cărnoase

Îi place să fie în centrul atenției și să discute tot felul de banalități din viața lui. Dacă este prea vorbăreț, te va plictisi repede, dar dacă știe cum să îți captiveze interesul, poate fi un partener de cursă lungă. Se spune despre bărbații cu gura mare și bune cărnoase că sunt firi deschise și sociabile, că nu pot ține un secret mai mult de o zi și că le place să se distreze cu prietenii. Vor fi momente în care tu vei fi pe locul doi în viața lui, dar cel puțin vei știi tot ce-i trece prin cap.

Zâmbetul larg

Un bărbat vesel, care râde din toată inima și îți zâmbește adesea nu este tocmai cel mai bun partener de cursă lungă, spun specialiștii. Un studiu recent a arătat că bărbații care zâmbesc prea des și din orice au șanse mai mici să aibă căsătorii de lungă durată, spre deosebire de cei care sunt mai reținuți și zâmbesc doar în momentele potrivite. Pe de altă parte, zâmbetul larg și deschis indică un bărbat încrezător, obișnuit să cucerească și să atragă atenția femeilor. Se simte bine în pielea lui, este fericit și te va face și pe tine să te simți bine alături de el. Dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, sunt șanse mari ca relația voastră să continue.

Zâmbetul discret

Dacă râde rar și zâmbește discret până și la cele mai bune glume, ai de a face cu un bărbat introvertit, care se lasă greu cucerit. Dar, dacă te privește direct în ochi când îți zâmbește astfel, ai de a face cu un bărbat sincer, care știe ce vrea și care va face orice pentru a fi aproape de tine. Dacă îți ocolește privirea și zâmbește discret numai din politețe, este evident că nu este interesat de tine.

Zâmbetul în colțul gurii

Este un zâmbet fals și superior, tipic celui care caută o relație pasageră și distracție. Fii precaută cu un astfel de bărbat pentru că, de obicei, are ceva de ascuns, fie o relație veche de care s-a plictisit, fie chiar verigheta, ascunsă în buzunar. Într-o relație de lungă durată, un astfel de bărbat ar putea fi dominator și posesiv, iar zâmbetul lui pe jumătate ascuns dezvăluie mai degrabă nesiguranță, decât putere și încredere.

sursa foto: 123rf.com