Pune pe hârtie prenumele tău și al bărbatului pe care îl iubești sau cu care ți-ai dori să ai o relație. Este bine să alegi prenumele cel mai des folosit, chiar dacă are mai multe nume de botez. Apoi caută în tabelul de mai jos cifra corespondentă fiecărei litere și adună-le pe toate. După ce ai obținut suma, dacă este formată din două cifre, trebuie să le aduni din nou până când obții un rezultat final format dintr-o singură cifră pentru fiecare nume.

tabel

Spre exemplu, dacă te numești Andreea, numărul numelui tău este: 1+5+4+9+5+5+1=30; 3+0=3.

Calculează și data nașterii

După ce ai calculat numerele pentru ambele nume, trece pe foaie data nașterii pentru amândoi, exprimată doar în cifre. Spre exemplu, dacă ești născută pe 15 aprilie 1983, trebuie să aduni toate cifrele care reprezintă acea zi: 1+5+4+1+9+8+3=31. Vei face același calcul și pentru data de naștere a iubitului tău. La final le aduni pe toate patru, adică numerele obținute din calculul prenumelor și cele două cifre obținute din data de naștere. Iată cum trebuie să le interpretezi, conform regulilor numerologiei din tradiția indiană.

Iată care este compatibilitatea dintre voi

Dacă rezultatul final este cuprins între 1 și 25

Compatibilitatea dintre voi este destul de scăzută, iar șansele ca relația voastră să fie una armonioasă sunt destul de mici. Chiar dacă v-ați îndrăgostit unul de altul, nu veți fi uniți în fața problemelor și nu veți reuși să treceți peste obstacolele vieții fără să suferiți. În situațiile grele, este posibil ca unul dintre voi să ia o decizie greșită, ceea ce ar putea conduce la o despărțire, cel puțin temporară.

Dacă rezultatul final este cuprins între 26 și 50

În primii ani împreună, dragostea contează foarte mult pentru amândoi, dar nu reușiți să deveniți cu adevărat prieteni. Există lucruri frumoase care vă unesc, dar și multe lucruri care vă despart. Nu sunteți compatibili în toate și nu aveți deplină încredere unul în celălalt. O relație de lungă durată trebuie să se bazeze și pe comunicare sinceră și prietenie, pe sprijin și înțelegere.

Dacă rezultatul final este cuprins între 51 și 75

Există o compatibilitate mare între voi, iar relația voastră va deveni tot mai puternică pe măsură ce trec anii. Încă de la început sentimentele dintre voi sunt foarte puternice și se vor transforma în timp într-o legătură indestructibilă. Există o compatibilitate foarte mare din punct de vedere psihic și fizic, iar acest lucru vă ajută să deveniți uniți, ca un adevărat cuplu. Împreună veți învăța multe unul de la celălalt, vă veți modela unul pe altul și vă veți sprijini reciproc în momentele grele.

Dacă rezultatul final este cuprins între 76 și 100 sau peste 100

Dacă aveți un scor atât de mare, înseamnă că v-ați născut unul pentru celălalt și că destinul vostru era împletit. Veți descoperi o mulțime de asemănări între voi, veți gândi la unison și veți face adesea aceleași alegeri. Pentru voi, dragostea și familia sunt cele mai importante lucruri în viață și veți colabora în toate pentru a vă atinge scopurile. Sunteți un model pentru prieteni și niciodată nu vă contraziceți în public, chiar dacă mai apar și între voi mici disensiuni.

sursa foto: 123rf.com