Muntele lui Jupiter se află la baza degetului arătător și reprezintă mica ridicătură de la care pornesc cele mai importante linii din palmă, linia vieții sau linia inimii. În astrologia indiană, muntele lui Jupiter este oglinda unei personalități puternice și atractive și reprezintă imaginea noastră publică, demnitatea, prestigiul, tăria de caracter și mândria de sine. Iată cum poate fi interpretat muntele lui Jupiter în funcție de mărimea lui și de semnele particulare care apar la suprafața pielii.

Descoperă secretele lui Jupiter din palmă

 

Dacă muntele lui Jupiter este pronunțat și bombat, se spune că ai o personalitate strălucitoare, care iese imediat în evidență. Ești ambițioasă și ușor dominatoare, ai calități de lider și știi să îi motivezi pe cei din jur. Cu toate acestea, există riscul să fii uneori arogantă și răzbunătoare.

Dacă muntele lui Jupiter este plat, ești înzestrată cu o frumusețe interioară deosebită, chiar dacă nu îți place să ieși în evidență și să captezi privirile bărbaților. Cei care ajung să te cunoască, vor aprecia firea ta deschisă, onestitatea și seriozitatea ta. În ochii multor bărbați, pari ușor misterioasă și ascunsă, chiar dacă încerci să fii sociabilă, iar acest lucru te face și mai atrăgătoare.

Ce semne apar pe muntele lui Jupiter

Întinde bine palma și privește locul denumit muntele lui Jupiter. La majoritatea persoanelor, aici apar diverse semne și linii, figuri geometrice sau puncte decolorate. Iată ce semnificație au cele mai comune dintre ele:

  • triunghiul: arată că ești o fire diplomată, apreciată de ceilalți, și că vei reuși în carieră;
  • crucea: arată că ești precaută, inteligentă, bine intenționată și că vei avea o viață de familie liniștită;
  • punctele: fie ele galbene sau roșii, semnifică progresul și succesul în viață și, totodată, relații bune cu cei din jur;
  • alunițele: dacă apare o aluniță pe Muntele lui Venus, nu este semn bun și avertizează asupra problemelor pe care le vei avea în relațiile sociale și profesionale;
  • pătratul: este un semn de bun augur și prezice că vei avea parte de onoare și faimă, că vei fi apreciată, mai ales în mediul tău profesional;
  • liniile: dacă apar linii fine pe muntele lui Jupiter, fără să reprezinte o figură anume, ele sunt de rău augur și avertizează asupra ghinionului și asupra eșecurilor.

sursa foto: 123rf.com