Citește și: Ce bărbați să eviți! Numărul destinului te ajută să îi descoperi

Cifra 0 – reflectă faptul că eşti o persoană lipsită de iniţiativă şi căreia îi e frică de schimbări. Nu-ţi place să o iei de la capăt sau să faci schimbări bruşte în viaţa ta – te temi de noi începuturi.

Cifra 1 – dacă în vis îţi apare cifra 1 este semn că îţi doreşti să ieşi învingător în toate situaţiile şi că tratezi cu maximă importanţă domeniile principale care te definesc: cariera şi viaţa de familie

Cifra 2 – reprezintă nevoia de echilibru şi de armonie. Atunci când visezi această cifră este semn că vrei să îţi găseşti perechea şi că simţi nevoia să te uneşti cu cineva care te completează în gândire şi în simţire.

Cifra 3 are legătură cu Divinul, spiritualitatea şi cu modul în care te raportezi la planurile mai puţin văzute ale vieţii. Simţi nevoia să te exprimi liber, eşti o fiinţă independentă şi într-o permanentă legătură cu gândurile tale cele mai adânci.

Cifra 4 – fiind o cifră a lucrurilor concrete, a stabilităţii atunci când o visezi este semn că ai nevoie ca lucrurile să se aşeze pentru tine şi mai ales, ai nevoie să fii lăsat singur ca să-ţi dai seama ce anume îţi poate aduce echilibru.

Cifra 5 – atunci când visezi cifra 5 este semn că îţi doreşti să explorezi, eşti o persoană curioasă şi numai prin călătorii şi experienţe noi simţi că poţi evolua ca individ.

Dacă visezi des cifra 7, viața ta e aproape perfectă

Cifra 6 – dacă visezi cifra 6 este semn că eşti o persoană împlinită, stabilă tocmai prin faptul că te afli mereu la extreme. Îţi place să descoperi, să fii mereu între două lumi şi să nu te laşi condus de alţii.

Cifra 7 – reflectă faptul că ai ajuns într-un punct al vieţii în care toate lucrurile sunt în ordine atât în mintea cât şi în sufletul tău. Nu mai cauţi răspunsuri la întrebări, te-ai maturizat suficient astfel încât poţi spune că le ştii pe toate! Îţi doreşti să îndepărtezi de tine tot ceea ce te ţine pe loc.

Cifra 8 – această cifră reprezintă infinitul, puterea şi energia. Astfel, dacă visezi cifra 8 este semn că eşti o persoană puternică, rezistentă la stres şi un volum mare de muncă. Eşti plin de ambiţie şi curaj, aşa că nimic nu te poate da înapoi din a-ţi îndeplini toate planurile.

Cifra 9 – implică un conflict perpetuu între raţiune şi sentiment. Atunci când visezi această cifră este semn că încerci să fii mai serios, mai pragmatic. Dar întotdeauna sfârşeşti prin a asculta mai degrabă ce îţi spune inima.

100 înseamnă că ești bogată și ai mulți prieteni

Cifra 10 – reprezintă echilibrul perfect dintre 1 şi 0 ceea ce înseamnă că eşti o persoană cu picioarele pe pământ. Îți doreşti foarte mult să se realizeze şi care este dispusă să treacă prin orice pentru a-şi urmări visele.

Restul cifrelor până la 100 se interpretează conform combinaţiilor dintre ele şi ţinând cont de interpretarea numărului de bază.

Cifra 100 – reprezintă bogăţia din viaţa ta, faptul că întreprinzi activităţi complexe. Ai prieteni mulţi şi implicit un statul social înalt. 100 reprezintă în acest caz vârful la care a ajuns un om prin toate eforturile pe care le-a depus.

Citește și: