Știi deja că în palma ta pot fi descifrate tot felul de previziuni și detalii din destinul tău. Este suficient să urmărești linia inimii, linia sănătății sau linia banilor pentru a descoperi câteva indicii importante. Iată, însă, că la fel de importantă este și linia familiei.

Uită-te cu atenție la baza degetului mare

Linia familiei sau inelul familiei, cum îi mai spun chiromanții, se află la baza degetului mare. O găsești ușor, dacă urmărești graficul de mai jos.

Această linie, chiar dacă este una secundară, reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale destinului tău, pentru că familia este de cele mai multe ori baza care te ajută să crești și să te dezvolți.

Ea arată cât de mult contează familia pentru tine, cât de mult te bazezi pe părinții tăi și cât de mult îți respecți și îți onorezi rudele. Un om cu o familie puternică și onorabilă în spate, este un om puternic, spuneau înțelepții chinezi.

Cum se interpretează linia familiei

Dacă este o linie simplă și cât de cât dreaptă, fără lanțuri și întreruperi, familia ta reprezintă un sprijin pentru tine, dar nu este cel mai important lucru din viața ta. Ești o persoană individualistă, care are încredere în propriile forțe și preferă să-și rezolve singură problemele. Îți respecți părinții și îi ajuți, dar nu te bazezi pe ei. Când vei avea propria familie, vei încerca să îți educi la fel copiii, să se descurce singuri în viață și să nu aștepte mereu ajutorul părinților.

Dacă linia familiei arată ca un lănțișor cu zale fine, în partea de sus, arată o copilărie dificilă, marcată de probleme de care te vei îndepărta la vârsta adultă. Dacă apar zalele unui lănțișor în partea de jos a liniei, problemele de familie apar la bătrânețe.

Dacă este o linie întreruptă, linia familiei poate semnifica un deces prematur al unuia dintre părinți sau divorțul părinților, ceea ce îți va afecta și ție viața în mod profund.

Conflicte, necazuri sau moșteniri

Dacă linia familiei este intersectată de o altă linie care vine din centrul palmei, acest lucru îți arată conflicte vechi între rudele bătrâne, pe care le-au moștenit părinții tăi și pe care le vei duce și tu mai departe. Poate fi vorba despre o ramură a familiei care atrage mereu necazurile și cu membrii căreia apar conflicte poate din cauza unor moșteniri.

Unele persoane pot avea două linii paralele la baza degetului mare. În acest caz, poate fi vorba de două căsnicii și de două familii, de mai mulți copii cu soți diferiți.

Apariția unor triunghiuri fine lângă linia familiei poate semnifica moșteniri bogate și avere adunate de la rude, de la bunici și de la părinți.

sursa foto: Shutterstock