Îți împăturești hainele într-un dreptunghi perfect

bluza 1

Dacă ai răbdarea și minuțiozitatea necesară să împăturești atât de strâns o bluză, înseamnă că ești o persoană metodică, bine calculată, tradiționalistă și atașată de rutina ei zilnică. Ai obiective foarte clare, faci pași mici și siguri pentru a le atinge și de obicei îți reușește. Rareori se întâmplă să greșești sau să iei vreo decizie nepotrivită. Prietenii te consideră un ajutor de nădejde și apelează la tine ori de câte ori au probleme.

Strângi mai întâi mânecile, apoi împăturești haina pe orizontală

bluza 2

Aceasta este metoda cea mai simplă, pe care o folosesc și vânzătorii din magazinele de haine. Bluzele, tricourile și puloverele împăturite astfel par mai voluminoase și nu se șifonează decât foarte puțin. Metoda ta arată tuturor că ești obsedată de ordine și încerci să faci totul perfect. Când nu ai timp să faci ceva așa cum îți dorești, prefer să abandonezi lucrurile cu totul și să nu te mai ocupi de nimic.

Îți împăturești hainele mai întâi pe verticală, apoi pe orizontală

bluza 3

Este una dintre cele mai complexe și haotice metode, ceea ce arată destul de clar că ordinea nu este una dintre prioritățile tale. Tot timpul te atrage altceva și lași hainele baltă, le strângi cum o fi și le înghesui în dulap, numai ca să scapi de ele. Faptul că le împăturești atât de strâns, ca să încapă mai multe la un loc, arată că ești o persoană grăbită, care se implică în tot felul de activități, dar nu reușește să le finalizeze pe toate.

Rulezi hainele ca în armată

bluza 4

Simplu, rapid, eficient… așa cum încerci și tu să fii. Cât mai practică, cât mai iute, vrei să rezolvi totul repede și nu suporți perioadele tensionate, în care te lovești de tot felul de obstacole. N-ai timp de pierdut cu treburile gospodărești. Preferi să te ocupi doar de proiectele tale majore și de lucrurile care îți plăcere. Iar deciziile pe care le iei depind numai de starea ta de spirit pe moment.

credit foto: www.goodhousekeeping.com