Iată ce te sfătuiesc cele mai cunoscute superstiții despre dragoste, dacă nu ți-ai găsit perechea sau dacă vrei să păstrezi lângă tine bărbatul iubit. Multe superstiții sunt vechi, dar cu atât mai mult trebuie să ai încredere în ele, pentru că timpul le-a pus deja la încercare.

Cele mai cunoscute superstiții despre dragoste

Cum afli ce bărbat te va iubi

Ca să îl vezi în vis pe bărbatul care ți-e sortit, piaptănă-te de trei ori seara înaintea oglinzii și pune o oglindă sub pernă. Dacă visezi un chip de bărbat, vei știi cum o să arate viitorul tău soț.

Dacă te împiedici pe scări în timp ce urci, se spune că îl vei întâlni curând pe cel care o să-ți fure inima și că o să te îndrăgostești.

Rotește codița unui măr și la fiecare rotire rostește literele în ordinea din alfabet. Litera la care se rupe codița va fi inițiala numelui celui pe care îl vei iubi, spune una dintre cele mai populare superstiții despre dragoste.

Dacă te mănâncă sau ți se zbate buza superioară, se spune că vei primi un sărut sau că vei vorbi în curând cu un bărbat de care te vei îndrăgosti.

Dacă ai mai mulți pretendenți, botează colțurile dormitorului cu numele lor și mergi la culcare. A doua zi, imediat când te trezești, ia aminte la ce colț te-ai uitat prima dată și adu-ți aminte cu ce nume l-ai botezat. Acela e băiatul care te dorește cel mai mult și așteaptă un mesaj de la tine.

Cum să păstrezi dragostea. Sfaturi bune din superstiții

Femeia care bea apă cu busuioc proaspăt cel puțin trei zile la rând în fiecare lună, va rămâne frumoasă și drăgăstoasă și va fi iubită mereu ca la început. Este una dintre cele mai folosite și reale superstiții despre dragoste.

Busuiocul uscat și mărunțit, amestecat cu miere, se ia dimineața pe stomacul gol și de către soție, și de către soț, să rămână dragostea dintre ei vie și puternică.

E bine să îți săruți soțul, primăvara, sub o ramură de măr înflorit. Dacă te sărută atunci cu pasiune, știi că te va iubi toată viața.

Ferește-te să te săruți sau să îți întâlnire cu bărbatul iubit undeva, pe niște scări. Relația voastră nu va dura prea mult, pentru că scările sunt simbolurile unor sentimente trecătoare.

În tradiția orientală, un evantai decorativ, amplasat în dormitor, e peretele de lângă pat, va păstra iubirea și pasiunea dintre cei doi îndrăgostiți.

Aprinde un băț de chibrit și pune-l în scrumieră. Dacă arde tot, te iubește, dacă arde numai pe jumătate, va pleca.

sursa foto: 123rf.com