Se știe că oamenii născuți în toiul nopții sunt adevărate păsări de pradă, activi după apusul soarelui, curioși, neliniștiți și introvertiți. Iar cei care s-au născut dimineața sunt plini de energie și foarte ordonați. Momentul zilei în care ai venit pe lume este la fel de important ca data nașterii tale și are influențe importante asupra caracterului tău. Iată ce spun astrologii!

Persoanele care s-au născut dimineața

Lumina naturală are un rol important pentru cei care se nasc în prima parte a zilei, după răsăritul soarelui. Sociologii consideră că influența luminii îi face pe acești oameni să fie mai dinamici, mai optimiști și mai deschiși. În general, persoanele născute dimineața vor fi matinale toată viața lor. Vor mai muncitoare, mai ordonate, se vor apuca de lucru chiar înainte de micul dejun, să fie sigure că își termină treaba în timp util. Nu trag niciodată de timp și nu se lasă pe tânjală când e vorba de muncă. Își respectă promisiuniunile, sunt persoane de încredere și au puterea să creadă în ziua de mâine, indiferent de problemele cu care se confruntă.

Cine s-a născut între orele 6 și 8 dimineața

Cei care au venit pe lume în acest interval sunt persoane generoase și grijulii, cărora le pasă de durerea celorlalți și încearcă să vindece prin cuvintele și afecțiunea lor. Au, de asemenea, o putere uriașă de autovindecare, de care mulți nici nu sunt conștienți.

Cine s-a născut între orele 8 și 10 dimineața

Aceste persoane iubesc viața cu toate ale ei, cu bune și cu rele, iubesc lucrurile simple și oamenii. Pentru ei viața este o călătorie care îți oferă numai satisfacții, dacă știi să alegi drumul bun.

Cine s-a născut între orele 10 și 12 dimineața

Sunt materialiști, muncitori și concentrați pe carieră. Le place viața bună, confortul material și adoră să se distreze. Sunt capabili de orice efort pentru a-și atinge scopurile.

Persoanele născute după amiaza

Cine s-a născut după prânz, a beneficiat de energiile pozitive ale luminii și de influențe cosmice echilibrate. Sunt persoane răbdătoare, ordonate, harnice, dar puțin mai încete în decizii și acțiune. Ele fac totul cu precauție, gândesc de două ori înainte de a vorbi și nu se reped să aleagă ceva, când știu că există un risc. Au multă energie, muncesc mult și sunt interesați de latura materială a vieții. Le place să acumuleze, să își facă o casă și o familie mare încă din tinerețe și se feresc de complicații. Sunt persoane deschise, capabile să dăruiască și să iubească, dar numai dacă sunt cu adevărat iubite.

Cine s-a născut între orele 12 și 14 după amiaza

Sunt persoane creative și au calități de lider. Pot urca repede în carieră pe posturi de conducere și sunt carismatice.

Cine s-a născut între orele 14 și 16 după amiaza

Astrologii consideră că persoanele care au venit pe lume în acest interval sunt foarte norocoase. După ora 14, energia zilei este deosebit de puternică și le dă mai multe șanse în viață decât altora.

Cine s-a născut între orele 16 și 18 după amiaza

Lumina își pierde din intensitate, iar persoanele născute în acest interval sunt mai sensibile și mai emotive. Ele au nevoie de o viață de familie echilibrată și de o relație de dragoste stabilă.

Cine s-a născut între orele 18 și 20

Vara, soarele se pregătește să apună, iar iarna este deja complet întuneric în acest interval. Din cauza acestor diferențe dintre anotimpuri, persoanele născute acum sunt irascibile, tensionate și au un risc mai mare de a suferi de boli cronice de la vârste tinere. Sunt mai slabe din punct de vedere fizic și mai labile mental.

Persoanele care s-au născut după apusul soarelui

Cine s-a născut seara târziu, după apus, sau noaptea, a avut parte de influența controversată a astrelor nopții și a Lunii. Sunt persoane cu un psihic puternic, determinate și încăpățânate. Sunt sincere, pot fi prieteni de nădejde, dar își ascund bine sentimentele și opiniile. Nu își arată fața adevărată decât față de un număr foarte limitat de prieteni. Sunt persoane inteligente, citesc mult, călătoresc mult pentru a studia lumea și viața și sunt deschise oricărei schimbări. Dar sunt perfecționiste și de multe ori au probleme mari în viață din cauza acestui lucru.

Cine s-a născut între orele 20 și miezul nopții

Sunt familiști iubitori, sunt părinți generoși și creativi. Se dedică familiei și fac totul ca persoanele apropiate să fie fericite lângă ei.

Cine s-a născut între miezul nopții și ora 4 dimineața

Sunt persoane ambițioase și încăpățânate, dar nu fac față eșecurilor. Se lasă influențate de mândrie și de vanitate, iar ego-ul lor este mai important decât sufletul.

Cine s-a născut între orele 4 și 6 dimineața

Este momentul în care se îmbină întunericul cu lumina, iar firea acestor oameni este foarte înșelătoare. Nu te poți baza prea mult pe vorbele lor, pentru că atitudinea lor se schimbă de la o zi la alta. Sunt destul de egoiste și își urmăresc cu atenție doar propriile interese. Dar sunt inteligente și carismatice.

foto: 123rf.com