Cocul de balerină cere atenție

Cocul din vârful capului, așa cum îl poartă balerinele, este la mare modă vara asta și atrage atenția pe stradă. Chiar dacă pare o coafură simplă și comodă, el arată de fapt că îți place să atragi atenția asupra ta și că ai o înclinație spre dramatism. În opoziție cu el, coada de cal, ușor demodată, trădează o fire mai puțin sofisticată, mai sociabilă și mai practică.

Coafura perfectă îți pune în valoare trăsăturile

Caută un stilist care să știe cum să te tundă, pentru a-ți pune în valoare cele mai frumoase trăsături. Coafura perfectă îți pune în lumină privirea sau obrajii delicați, linia gâtului sau buzele frumoase. Dar părul poate să și ascundă anumite defecte, așa cum bretonul poate camufla o frunte prea înaltă sau bombată.

Părul vorbește și despre sănătatea ta

Firele de păr viguroase, lucioase și fine arată că te bucuri de energie și vitalitate și că nu te supără nicio problemă de sănătate. În schimb, dacă îți cade tot mai mult păr și arată tern, lipsit de strălucire și fără volum, ar trebui să te gândești că este ceva în neregulă cu starea ta de sănătate.

Sexualitatea și tunsoarea preferată

21976962 - beauty young woman portrait over white short curly hair

Se spune că părul lung și ondulat este specific femeilor romantice, care pun sentimentele înaintea pasiunii. Femeile care prefer tunsorile scurte și ușor de întreținut abordează o relație intimă cu pragmatism. Dar cele care au părul mediu și ondulat sau coafat la modă sunt mult mai pasionale și mult mai atractive pentru bărbați. Pe de altă parte, mult mai senzuale sunt brunetele și blondele, în timp ce șatenele sau roșcatele sunt de obicei pe locul doi în preferințele bărbaților. Dar, până la urmă, acestea sunt stereotipuri. Ceea ce contează este să alegi tunsoarea care îți pune în valoare șarmul și frumusețea.

Stilul și personalitatea

Dacă îți place să îți schimbi adesea culoarea și coafura pentru a fi mereu la modă, ești o fire veselă, lispită de griji, iubitoare de noutăți, petreceri și distracții cu prietenii. Te simți bine în mulțime, vrei să fii admirată și încerci să ții pasul cu moda. O tunsoare mai simplă și o culoare naturală a firelor de păr trădează și o fire mai liniștită, poate chiar introvertită, puțin reticentă la noutăți și cu principii mai conservatoare. Ai nevoie de prieteni și ești sociabilă, dar impui anumite bariere în jurul tău, care nu te avantajează.

sursa foto: 123rf.com