Numerele 11 și 21, două numere cu semnificații exoterice deosebite, apar în mod straniu legate de eclipsa de Soare de azi. Ea se petrece pe 21 august, la ora 21 (ora României), și este cea de a 11-a eclipsă a secolului XXI. Mai mult, eclipsa este legată de nodul lunar nord, un punct care reprezintă sensul vieții în astrologie.

Pentru numerologi, numerele 11 și 21 au semnificații deosebite. Ele conține valențele și calitățile lui 1 – unicitate, putere, divinitate, esență, și dualitatea lui 2 – comunicare, legătură, comuniune, pereche. Dar 1 și 2 au semnificații opuse, unii dintre astrologii vechi considerând că alăturarea celor două numere semnifică sfârșitul unei etape și începutul alteia noi, distrugere și reconstrucție.

Eclipsa de Soare, un semnal de alarmă

În timpul eclipsei, singurul continent care va fi afectat este America, unde eclipsa de Soare va fi totală. Eclipsa parțială se poate vedea și din vestul Europei sau din Africa, dar americanii sunt singurii care vor rămâne în beznă. Nu este de mirare că astrologii americani au întors fenomenul pe toate fețele și prevăd schimbări dramatice în viitorul apropiat.

Oamenii de știință sunt pregătiți să studieze ce se întâmplă în ionosferă, în timpul eclipsei de Soare, și cum pot fi prevăzute cutremurele de magnitudine mare care apar de obicei în preajma eclipselor.

Pe de altă parte, scriitorul David Meade, specialist în fenomene ezoterice și mare amator de conspirații, consideră că eclipsa anunță un eveniment cosmic dramatic, care va avea loc probabil pe 23 septembrie. La acea dată, planeta Nibiru s-ar putea apropia îngrijorător de mult de Terra modificându-i traiectoria sau provocând un impact catastrofal. Ciocnirea cu o planetă rătăcitoare nu poate fi decât Apocalipsa de care omenirea se teme de secole întregi.

Pe ce se bazează Meade? Profeția din Vechiul Testament

Scriitorul american crede că a găsit în Biblie o profeție ascunsă, care vorbește despre consecințele eclipsei de Soare de azi. Când eclipsa va începe, răsăritul va fi întunecat în America, așa cum a prezis Isaia. Iar, după 33 de zile de la această eclipsă, adică pe 23 septembrie, va avea loc o aliniere stranie a planetelor care ar putea anunța Apocalipsa.

În profeția veche se spune că o femeie va acoperi Soarele, va ține Luna la picioare, va avea coroană de stele pe cap și ”va da naștere” tragediei. Meade susține că, pe 23 septembrie, Luna va fi la picioarele constelației Fecioarei, deasupra ei vor fi 12 astre ca o coroană, iar de la mijlocul Fecioarei se va desprinde Jupiter. Pentru el, această aliniere stranie reprezintă distrugerea anunțată de eclipsa de Soare din 21 august.

Ce spun oamenii de știință?

Categoric, apropierea unei planete hoinare de Terra ar duce la moartea tuturor ființelor de pe pământ, dar Nibiru este deocamdată o legendă. Astronomii nu au descoperit deocamdată nicio dovadă că există planete rătăcitoare în sistemul nostru solar. Dar cosmosul este plin de mistere și pericole! Însă tehnologia de azi ne permite să supraveghem îndeaproape sistemul solar și să descoperim din timp ce pericole s-ar putea apropia de planeta noastră.

sursa foto: 123rf.com