Ce spune despre tine iarna, dacă este anotimpul preferat

Dacă iubești iarna pentru strălucirea Sărbătorilor, pentru zilele vesele de Crăciun și pentru serile lungi și calde pe care le petreci în tihna casei, ești o fire iubitoare și familistă. Dar ai un grup foarte restrâns de persoane dragi și nu te apropii de oricine. Sigur că ești mai rezervată în societate, dar cei care te cunosc bine știu ce suflet cald ai. Pe de altă parte, ești o persoană puternică, hotărâtă, capabilă să treacă peste multe greutăți și foarte muncitoare. Încerci să fii mereu corectă cu cei din jur, îți place să observi oamenii, să afli lucruri noi și să înveți tot felul de lucruri folositoare.

Cum ești tu cu adevărat, dacă îți place primăvara

Dacă anotimpul preferat este primăvara, cu explozia ei de flori și verdeață, cu energia și lumina zilelor senine, în mod cert ești o fire mai romantică și mai idealistă. Ai o fire entuziastă și optimistă, poate chiar ușor naivă, și trebuie să înveți să îți ții în frâu uneori efuzia de sentimente. Ești creativă și încerci să fii cât mai originală în tot ceea ce faci. Uneori vorbești prea mult, alteori visezi prea mult, dar oamenii te plac pentru firea ta deschisă. Pe de altă parte, ai nevoie de multă independență pentru a te manifesta și pentru a fi tu însăți și nu suporți să fii îngrădită de reguli absurde.

Ce arată despre tine faptul că iubești vara

Vara este sezonul vacanțelor, al zilelor libere, al distracțiilor și al călătoriilor. Cei mai mulți oameni iubesc vara, mai ales după ce se descotorosesc de hainele groase și de nopțile reci. Dacă este și anotimpul tău preferat, vara arată că ești un spirit liber și vesel, că ești optimistă și generoasă, mereu plină de energie când te implici în proiecte deosebite. Ești mereu sigură pe tine, ești mândră ori de câte ori realizezi ceva deosebit și îți place să te lauzi cu asta. Nu îți scapă nicio oportunitate de a te distra și de a trăi din plin, iar în perioadele dificile vezi mereu partea plină a paharului.

Ce înseamnă dacă toamna este anotimpul preferat

Cei care iubesc toamna, iubesc răcoarea și bogăția de arome pe care o aduce abundența din piețe, culorile aurii și roșcate ale copacilor și parfumul amărui al crizantemelor. Dacă îți place toamna, ai o fire mai conservatoare și îți place foarte mult să îți petreci timpul în familie, mai ales cu cei mici. Ești fidelă, cinstită și dreaptă, ești creativă și foarte iubitoare. Dar poți să fi și critică atunci când nu îți convine ceva, iar cu persoanele care greșesc ești foarte exigentă. În dragoste, îți place să deții controlul, dar știi și să oferi totul bărbatului care te iubește și care te prețuiește așa cum ești.

sursa foto: Shutterstock.com