O lumânare nouă este o resursă nedescătușată de energie, pe care o poți folosi în beneficiul tău. Odată aprins fitilul, focul lumânării răspândește lumină și căldură, simboluri ale unei forțe subtile care îți poate fi de ajutor în momentele de cumpănă, când sănătatea ta este în pericol sau când ai pierdut ceva drag.

Ritualurile cu lumânări sunt energizante și acționează ca un balsam asupra sufletului și asupra gândurilor negre. Le poți folosi pentru sănătate sau pentru belșug, le poți folosi în momentele tale de meditație sau în clipele în care te rogi.

Ritualurile de protecție, pavăză pentru sănătate

Folosește lumânări verzi și galbene pentru a proteja sănătatea ta și a persoanelor dragi ție. Stropește-le cu un mănunchi de busuioc și cu apă sfințită primită de la biserică și apoi aprinde fitilul lumânărilor.

Se recomandă ca, în acest ritual, să folosești câte trei lumânări și să le așezi sub formă de triunghi în fața ta pe o batistă sau pe o bucată de material alb imaculat. În timp ce lumânările ard, concentrează-te asupra problemelor de sănătate rugându-te pentru tărie interioară și vindecare grabnică.

Încearcă să alungi toate gândurile negre și să atragi spre tine energiile pozitive și armonia universală care te ajută să crezi în vindecare. De multe ori ajută dacă scrii cu un ac subțire numele persoanei bolnave în partea de jos a lumânărilor.

Pentru prosperitatea ta și a familiei

Poți folosi lumânări verzi, albastre sau violet sau lumânări din ceară naturală aduse de la biserică. Aprinde cinci lumânări și scrie pe o hârtie dorințele tale legate de situația materială a familiei, planurile tale de viitor și necesitățile pe care le ai. Așază lumânările în jurul biletului și concentrează-te asupra dorințelor tale.

Dar ai grijă ca ritualurile de protecție să ajute mai multe persoane, să faci o bucurie cuiva în nevoie sau să îți onorezi părinții. Nicio dorință egoistă nu poate avea succes în ritualurile cu lumânări, deoarece focul lor trebuie să purifice gândurile și sufletul celui care se roagă pentru a atrage energia benefică a universului.

sursa foto: 123rf.com

Citește și: Lumânările întoarse ajută păgubiții

De ce suflăm în lumânările aniversare – unde își are originea acestui obicei