ADN-ul sau acidul dezoxiribonucleic este o moleculă, dar are o structură atât de complexă și atât de ramificată, încât este singura moleculă care susține continuitatea vieții pe Pământ.

Puterile ADN-ului uman sunt prea puțin cunoscute azi și ne rezervă multe surprize. Iar unele țin de domeniul paranormalului, așa cum sunt teoriile care vorbesc despre existența unor lietere tainice, a unui mesaj codificat.

De asemenea, este surprinzător cum ADN-ul uman, cel animal sau vegetal au structuri similare, ca și cum ar fi fost create de o singură forță divină și răspândite în Univers. Cu toate acestea, diferențe semnificative la nivelul structurilor microspice dau naștere la diverse forme de viață.

Literele misterioase din ADN-ul uman

Există câțiva savanți care consideră că, în codul chimic al genomului uman, pot fi deslușite patru litere: A, C, G și T. Cele patru litere se combină în diverse variante de câte trei, pe măsură ce se derulează spirala genomului, și se repetă după un anumit model. Este suficient ca poziția unei litere să se schimbe și se formează o nouă genă.

Dar secretul cel mai teribil pe care îl dezvăluie înșiruirea acestor litere constă în faptul că ADN-ul ar putea fi reprogramat prin rostirea unor cuvinte pe o anumită frecvență sonoră. O echipă de cercetători de la Universitatea Harvard consideră că există un mesaj ascuns în fiecare secvență a genomului.

Cuvinte, coduri secrete sau formule magice ascunse în puterile ADN-ului uman

Liderul echipei de la Harvard, Charles Watson, anunța că a descoperit o înșiruire de cuvinte cu o structură logică care seamănă cu limba aramaică veche.

Ajutat de specialiștii în limbi arhaice, el a tradus respectivul fragment și a uimit întreaga lume științifică: ”Bună ziua, copiii mei. Eu sunt Yahweh, singurul Dumnezeu adevărat. Ați descoperit secretul creației. Acum răspândiți-l în lume!” Poate fi o simplă speculație, dar poate că genomul uman are puteri uimitoare, pe care încă nu știm să le exploatăm.