Dacă prima literă roșie pe care ai văzut-o este A

Înseamnă că ești o persoană directă, căreia nu îi plac jocurile de culise și care este cât se poate de obiectivă cu toată lumea. Cei din jur pot spune despre tine că ești loială și sinceră tot timpul. Încerci mereu să îi ajuți pe ceilalți și încerci să le oferi tot ce ai tu mai bun celor pe care îi îndrăgești sau celor pe care îi respecți.

Dacă ai văzut prima dată litera O

Atunci ești o persoană ingenioasă, care găsește mereu o soluție pentru diverse probleme. Această calitate ți-a adus apreciere și respect din partea celor care lucrează cu tine și toți știu că poți să fii cu un pas înaintea dificultăților inerente. Ești o fire practică, îți planifici obiective realiste și ești pregătit să faci față celor care nu se descurcă și te încurcă.

Dacă ai văzut prima dată litera roșie R

Se pare că ești o perfecționistă și că observi detaliile ca nimeni altul. Îți plac detaliile și jocul puzzle. Îți place să investighezi, să analizezi, să pui cap la cap diverse fire pentru a desluși întreaga urzeală. Te implici cu mult suflet în tot ceea ce faci și faci diverse sacrificii pentru a ajunge la ceea ce îți dorești. Și îți place mult să organizezi totul, de la programul tău zilnic, la programul celorlalți și toate activitățile periodice.

Dacă ai văzut litera S

Dacă prima dată ți-a sărit în ochi litera roșie S, înseamnă că ești o persoană echilibrată, metodică, răbdătoare și foarte atentă la tot. Nimic nu îți scapă, folosești orice informație și orice detaliu, dar preferi să stai în limitele pe care ți le trasezi singură. Nu intri pe teritoriul altcuiva și nu intri în conflict cu nimeni, decât dacă ești provocată. Și nici nu lași pe nimeni să intre în viața ta, dacă te deranjează.

Dacă ai văzut litera T

Înseamnă că ești un lider înăscut, chiar dacă nu reușești să ajungi la conducere. Îți place să planifici și să dirijezi, îți place disciplina pentru că o asociezi cu controlul, iar prietenii te descriu drept o persoană inteligentă, dar destul de încăpățânată. Încerci să controlezi tot timpul fiecare aspect al vieții tale, iar când alții îți dau planurile peste cap reacționezi destul de agresiv.