Contextul geopolitic actual pare să se desfășoare așa cum a fost prevăzut, cu secole în urmă, de celebrul Nostradamus. El avertiza că, în anul 2020, ar putea izbucni al treilea război mondial, nivelul mărilor și oceanelor va întrece orice calcule și va pune în pericol comunități de mii de oameni, iar președintele celui mai puternic stat de pe glob ar putea fi acuzat și trimis după gratii.

Se știe că Nostradamus a prevăzut ridicarea la putere a lui Hitler și conflagrația mondială pe care a declanșat-o acesta. Tot Nostradamus a prevăzut și marele foc din Londra anului 1666 precum și revoluțiile sociale din marile imperii ale secolelor trecute.

Previziunile lui Nostradamus pentru 2020 – Amenințarea celui de al treilea război mondial

Mai mulți traducători ai catrenelor scrise de Nostradamus la 1555 se tem că acesta a prevăzut izbucnirea unui al treilea război mondial, iar acest eveniment sinistru s-ar putea declanșa chiar în 2020.

Orientul Mijlociu este un adevărat butoi cu pulbere de ani de zile, dar în lumina noilor evenimente, situația poate scăpa de sub control. Decizia președintelui Donald Trump de a-l ataca și elimina pe generalul iranian Qasem Soleimani a provocat Iranul să declare război Americii și răzbunare cruntă.

Se pare că în scrierile lui Nostradamus a fost prevăzut un conflict de proporții care va zgudui lumea din nou.

”De două ori provocat, de două ori atacat, Orientul va slăbi Occidentul”, spune un vers din catrenele lui Nostradamus. ”Marele om va fi lovit în timpul zilei de puterea fulgerului. O faptă cumplită, despre care a avertizat cel care purtat mesajul!”.

Mediumul britanic Craig Hamilton-Parker, un mare admirator și interpret al previziunilor făcute de Nostradamus, se teme că anul 2020 va fi anul în care va începe conflictul armat, scrie jurnalul britanic Express.

Cu toate acestea, Hamilton-Parker prevede un război local, care va afecta Iranul și țările vecine, dar nu va depăși Orientul Mijlociu și se va încheia în decurs de un an.

El mai spune că războiul va fi întreținut de revoltele sociale din Iran și va aduce față în față trupele iraniene și pe cele din Arabia Saudită. Parker speră ca Putin și Trump să impună cu forța pacea în regiune, pe care o vor menține cu ajutorul trupelor NATO.

Ce a mai prezis Nostradamus pentru Donald  Trump în 2020

Se pare că există un catren destul de explicit cu privire la președinția lui Donald Trump. În acest catren, președintele american este asemuit cu o ”trompetă” sau un vestitor ”fals”, care ar putea schimba legile.

Hamilton-Parker atrage atenția că Donald Trump este acum acuzat de abuz de putere și obstrucționarea Congresului, dar plecând de la prezicerile lui Nostradamus, Parker nu consideră că Trump poate fi îndepărtat de la conducere. El ar putea pregăti o lovitură de stat care i-ar întări poziția la conducerea țării. În același timp, un scandal de proporții l-ar putea defăima pe adversalui lui Donald Trump, Joe Biden.

Nostradamus despre schimbările climatice

Metaforele și simbolurile folosite de Nostradamus în cantrenele sale enigmatice sunt destul de greu de descifrat. Cu toate acestea, se pare că unele versuri vorbesc tocmai despre schimbările climatice care încep să afecteze grav întreaga populație.

Sigur că versurile lui pot fi interpretate în diferite moduri, dar el vorbea destul de clar despre inundații catastrofale care vor înghiți țări întregi și despre dezastre care vin din cer.

Pe de altă parte, mediumul britanic Hamilton-Parker se teme că în 2020 vor fi mai multe cutremure devastatoare în special în India și Japonia, dar și în SUA. În plus, coastele Americii vor fi lovite de tsunami fără precedent și un vulcan aflat pe o insulă de mici dimensiuni va izbucni după mii de ani de inactivitate.

Citește și: HOROSCOPUL ANULUI 2020