Primul pătrat magic cunoscut în istorie a fost descoperit în China, pe carapacea unei broaște țestoase, și datează de peste 5.000 de ani. Este format din 3 rânduri și 3 coloane, iar în fiecare casetă sunt scrise numerele de la 1 la 9 astfel încât suma lor pe orizontală, diagonală sau verticală este întotdeauna 15.

Se spune că, după descoperirea acestui pătrat, astrologii chinezi au calculat noi pătrate magice, pe care le-au atribuit marilor astre, în funcție de rolul și semnificația acestora în astrologie.

Dintre toate, pătratul lui Jupiter este singurul care îi poartă noroc purtătorului și care poate aduce cele mai mari șanse în viața cuiva.

Numerele norocoase din pătratul lui Jupiter

Simbolul astral al lui Jupiter și pătratul norocos

Simbolul astral al lui Jupiter și pătratul norocos

Numerele asociate cu Jupiter sunt 4, 16, 34 și 136.

Fiecare coloană sau rând din pătrat conține 4 numere.

Pătratul conține în total 16 numere, de la 1 a 16.

Suma lor pe verticală, pe orizontală sau pe diagonală este 34, iar suma lor totală este 136.

Zodiile favorizate de talismanul lui Jupiter

Jupiter este astrul protector al zodiilor Săgetător și Pești, cărora le oferă adesea noi șanse de afirmare și de dezvoltare interioară, le lărgește orizontul și le face mai ambițioase în ceea ce privește cariera și viața socială.

Nativii din Săgetător sau Pești pot beneficia de pe urma numerelor norocoase asociate cu marele astru, le pot folosi la jocurile de noroc, dar și în viața de zi cu zi.

Jupiter conferă încredere, optimism, energie și prestigiu. Iar talismanul lui poate fi invocat în perioadele dificile, pentru a depăși ghinioanele nu numai de zodiile favorizate, ci de către noi toți.

Ești interesat de planete? Află curiozități despre planeta roșie – Marte, Venus (denumită Steaua Ciobanului, micuța Pluto, Mercur sau inelele lui Saturn!

sursa foto: 123rf.com