Amethyst Realm a făcut destăinuirile la TV, în Marea Britanie, și nu puțini au fost cei care au privit-o cu suspiciune. Femeia își menține însă afirmațiile. Ba chiar mai mult, e convinsă că într-o zi chiar va putea rămâne insărcinată cu o fantomă.

Aventura ei cu fantomele a început în urmă cu 12 ani, când, susține ea, a simțit o prezență în casa în care locuia împreună cu logodnicul său. Într-o seară, tot mai conștientă de faptul că ea și iubitul ei nu erau singuri în casă, s-a îmbrăcat sexy, într-un neglijeu, și s-a retras într-o cameră pentru a aștepta ca fantoma să-și facă apariția. În tot acest timp, logdnicul său muncea.

A așteptat o vreme venirea fantomei și povestește că s-a temut că aceasta nu-și va mai face apariția, dată fiind abordarea sa un pic cam agresivă. În cele din urmă, însă, chiar înainte să adoarmă, spiritul a venit și conexiunea a fost una completă, inclusiv la nivel fizic, spune Amethyst.

Aceasta povestește că a simțit inclusiv greutatea fantomei, deși sunt mulți cei care ar avea ceva de comentat la acest capitol.

Nu i-a văzut însă chipul sau silueta. Fantoma nu i s-a arătat în acest mod decât logodnicului ei, mai susține femeia. Chiar și așa, a iubit spiritul și e convinsă de reciprocitatea sentimentelor. Însă iubirea a pălit în timp.

N-a rămas credincioasă unei singure fantome. Au mai urmat experiențe intense, similare, cu încă 14.

Întrebată dacă experiențele sale se finalizează cu orgasm, femeia răspunde prompt: ”Pentru mine, da!”.

Citește și cum ar putea fi explicate fantomele.

Vezi și cine te apără de energiile negative.

Foto: Captură ITV