Numărul Zilei se obține adunând toate cifrele care semnifică data din ziua respectivă, până când obții un singur număr de la 1 la 9. Spre exemplu, Numărul Zilei de azi, 1 iulie 2018 este 1. (1+7+2+0+1+8 = 19; 1+9 = 10, 1+0 = 1) Este un calcul simplu, așa cum se calculează și numărul destinului, pornind de la data nașterii.

Iar între Numărul Destinului și Numărul Zilei se pot stabili câteva asemănări, deoarece fiecare ne arată de fapt cum ne va merge într-o anumită perioadă, ce șanse vom avea, ce evenimente ne așteaptă și ce speranțe putem avea de la viitor.

Cum să folosești Numărul Zilei

Când te așteaptă o zi specială, precum ziua nunții sau ziua unui botez, ziua în care mergi la un interviu sau ziua în care trebuie să faci o operație, calculează Numărul Zilei.

Citește mai jos ce semnificație are pentru fiecare zi și vei descoperi un mesaj destul de convingător din partea destinului tău. Vei știi dacă vei avea o zi bună, vei știi dacă vor fi obstacole de trecut sau dacă merită sau nu să mergi mai departe cu planurile tale.

Iată ce semnifică fiecare zi în funcție de numărul ei

Ziua cu numărul 1 – vei avea o zi activă, cu evenimente, întâlniri și decizii importante. Vei primi mesaje din mai multe surse și vei fi nevoită să negociezi tot felul de situații. Poate fi o zi norocoasă, dacă vei lua cele mai bune decizii.

Ziua cu numărul 2 – este ziua planurilor și trebuie să te gândești la tot ceea ce vrei să faci în viitorul apropiat. Valențele numărului 2 te ajută să pui în balanță diverse argumente, avantaje și dezavantaje și să încerci mai multe opțiuni, dar nu te grăbi să iei decizii majore, dacă nu ești sigură. Ziua cu numărul 2 nu este întotdeauna una norocoasă.

Numărul Zilei 3 – este ziua comunicării și trebuie să cauți informații cât mai detaliate despre lucrurile care te interesează. Vorbește cu oamenii din jur, sună-ți prietenii sau stați la o șuetă la cafea. Îți va prinde bine să afli cât mai multe opinii.

Numărul zilei. Semnificații mai puțin știute ale zilelor

Ziua cu numărul 4 – este ziua reparațiilor, în care poți reveni asupra unor fapte din trecut să le schimbi în favoarea ta. Poate fi o zi norocoasă, dacă găsești o soluție mai bună sau dacă obții și un profit neașteptat.

Numărul 5 – este ziua legăturilor, a relațiilor și a iubirii. Vibrațiile benefice ale numărului 5 îți vor purta noroc în această zi să comunici mai ușor cu cei din jur și să obții ceea ce dorești. Pe de altă parte, este o zi excelentă pentru relația de cuplu.

Ziua cu numărul 6 – este ziua echilibrului și a armoniei. În această zi, vei avea parte de multe șanse norocoase sau, pur și simplu, te vei ocupa mai mult de tine. Lucrurile și situațiile mai complicate din jurul tău se vor echilibra și vei lăsa în urmă grijile nejustificate.

Numărul Zilei 7 – este ziua acțiunii și a creativității. Tot ceea ce faci în această zi va avea consecințe pe termen lung, de aceea trebuie să fii foarte atentă ce alegi și cum acționezi. Numărul 7 sporește intuiția și vei avea norocul de a simți ce e mai bine pentru tine.

Numărul 8 – este ziua puterii și a autorității. Fie vei fi pusă în situații în care trebuie să îți aperi poziția și să te impui, fie vei fi nevoită să iei decizii în numele altor persoane. Poate fi o zi benefică, dacă situațiile prin care vei trece nu sunt prea complicate și obositoare.

Ziua cu numărul 9 – este ziua oportunităților și poți primi vești surprinzătoare, chiar dacă sunt bune sau nu. Vibrația numărului 9 amplifică abilitățile creatoare și capacitatea de analiză, dar și profunzimea sentimentelor, astfel că poate fi o zi norocoasă pentru relația de dragoste.

sursa foto: 123rf.com