Fiecare dintre noi, în funcţie de ziua în care ne-am născut, avem un număr care ne guvernează destinul. El ne avertizează asupra schimbărilor care ne sunt sortite în viaţă, dar şi asupra problemelor de sănătate la care suntem predispuși, în funcție de ziua nașterii. Calculează-ţi numărul destinului şi află cum să-ţi protejezi sănătatea!

Cum afli numărul destinului

Data ta de naştere trebuie adunată şi redusă la un singur număr. Spre exemplu, dacă te-ai născut pe 15 august 1975, trebuie să aduni 1+5+8+1+9+7+5. Rezultatul va fi 36, iar numerele 3 şi 6 se adună din nou, astfel că numărul destinului este 9.

Numărul destinului 1

Dinamice şi întreprinzătoare, nativii numărului 1 încearcă să fie mereu în mijlocul acţiunii. Nimic nu este prea greu pentru ei şi niciodată nu se mulţumesc cu puţin. De îndată ce şi-au atins scopul, caută noi proiecte şi noi aventuri, gândindu-se prea puţin la odihnă şi la sănătate. Persoanele guvernate de numărul 1 se bucură, în general, de un organism robust şi de un sistem imunitar puternic. Cu timpul, însă, stilul de viaţă obositor îşi spune cuvântul. Sunt predispuse la afecţiuni ale oaselor şi muşchilor, la boli ale coloanei vertebrale sau la afecţiuni cardiovasculare. Practicarea unui sport este cea mai indicată soluţie pentru prevenirea acestor probleme.

Numărul destinului 2

Persoanele care au numărul destinului 2 sunt deosebit de emotive, sensibile şi sufletiste. Nu întâmplător, majoritatea descoperă afecţiuni cardiace de la vârste tinere. Inima, sistemul nervos şi sistemul respirator sunt punctele lor slabe. Iar stresul căruia i se supun poate adăuga probleme digestive, de la balonare şi constipaţie până la ulcer, şi tulburări ale somnului. În perioadele dificile, au nevoie de multă afecţiune pentru a face faţă tuturor problemelor, inclusiv celor de sănătate. Aceste persoane trebuie să acorde o atenţie sporită sănătăţii, să se ferească de excesele alimentare şi să aleagă activităţi relaxante.

Numărul destinului 3

Nativii acestui număr sunt comunicativi, deschişi şi sociabili. Optimismul şi încrederea de sine îi ajută să-şi păstreze un tonus ridicat, ceea ce are un efect extraordinar asupra stării lor de sănătate. De cele mai multe ori, problemele medicale apar în perioadele dificile, când mănâncă puţin, dorm când apucă şi muncesc foarte mult. Punctele lor slabe sunt căile respiratorii, gâtul şi plămânii. Excesele de tot felul lasă urme vizibile pe ten şi nu rareori se întâmplă să sufere de o boală de piele. Aceste persoane au nevoie de un stil de viaţă echilibrat şi de o alimentaţie săracă în grăsimi şi sare, alcool sau dulciuri.

Numărul destinului 4

Este numărul echilibrului şi al armoniei. Persoanele născute sub semnul lui 4 sunt meticuloase şi organizate şi, ca atare, deosebit de atente la sănătatea lor. Nativii lui 4 nu lasă nimic la întâmplare, totul trebuie să fie organizat şi planificat în avans, în cele mai mici detalii. Prin urmare, se duc la medic la cel mai mic semn că e ceva în neregulă. Unii devin ipohondrii şi se plâng toată ziua de dureri imaginare. Alţii adoptă soluţii radicale, înghit vitamine cu pumnul sau se hrănesc doar cu legume şi fructe. Persoanele cu numărul destinului 4 trebuie să înveţe că se vor bucura de sănătate atâta vreme cât păstrează un echilibru în toate.

Numărul destinului 5

Vibraţiile numărului 5 pun accentul pe nevoia de libertate. Persoanele născute sub influenţa acestui număr sunt individualiste, independente şi dau bir cu fugiţii în faţa obligaţiilor. Dacă se simt prinşi în capcană, încorsetaţi şi obligaţi să trăiască altfel decât vor, fie se afundă în muncă, fie găsesc refugiu în vicii cu grave consecinţe asupra sănătăţii, precum consumul de alcool. Activitatea intensă şi stresul provoacă adesea insomnii, dezechilibre nervoase şi epuizare. Nativii numărului 5 sunt predispuşi alergiilor şi infecţiilor de tot felul. Un regim alimentar echilibrat şi odihna îi va ajuta să ţină departe problemele de sănătate.

Numărul destinului 6

Nativii născuţi sub influenţa numărului 6 sunt persoane grijulii, protectoare şi încearcă să ţină totul sub control. Îşi protejează excesiv familia şi pe ele însele, ferindu-se cât pot de probleme. Multe dintre ele riscă să ajungă ipohondre şi îşi canalizează întreaga energie asupra sănătăţii şi bunăstării proprii. Pofticioase din fire, se luptă toată viaţa cu greutatea, ţin diete inutile, cu efecte periculoase asupra sistemului imunitar. Se întâmplă adesea să se confrunte cu probleme de fertilitate, cu boli ale sânilor sau ale aparatului genital. În special, femeile trebuie să meargă anual la controlul ginecologic recomandat.

Numărul destinului 7

Vibraţiile numărului 7 acţionează intens asupra psihicului nativilor, care, de obicei, sunt persoane sensibile, cu o vitalitate slabă şi un organism bolnăvicios. Afecţiunile membrelor inferioare sunt frecvente printre persoanele cu numărul 7. De asemenea, afecţiunile gastrice şi renale, precum şi boli ale organelor interne din jumătatea inferioară a corpului. Aceste persoane sunt sfătuite să îşi facă în mod regulat analizele medicale şi să adopte un regim alimentar sănătos. Diabetul poate fi o boală frecventă printre nativii numărului 7, astfel că testele de sânge sunt obligatorii anual.

Numărul destinului 8

De multe ori, nativii numărului 8 încep să aibă probleme serioase de sănătate încă din copilărie sau din adolescenţă. Punctele lor slabe sunt dantura, vederea, auzul, circulaţia periferică şi mobilitatea. Sunt predispuşi la accidente ale mâinilor şi picioarelor, pentru că sunt mai puţin îndemânatici, iar, spre bătrâneţe au probleme cu articulaţiile. Imunitatea lor este fragilă şi trebuie să fie atenţi la cele mai mici dureri şi să consulte un medic. În cea de a doua parte a vieţii, trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce mănâncă, deoarece au tendinţa de a se îngrăşa foarte uşor.

Numărul destinului 9

Responsabilitatea este trăsătura de caracter cea mai accentuată a persoanelor cu numărul 9. Maturi, puternici, încrezători în sine uită să ceară ajutorul când se simt rău. Nu vor merge niciodată de bună voie la un consult medical, doar dacă au dureri prea mari. Nativii numărului 9 sunt capabili să ducă bolile pe picioare fără să se plângă, dar nici nu se tratează la timp. Ar trebui să ştie că sunt predispuşi bolilor care afectează ficatul, rinichii şi glandele. Mulţi dintre ei descoperă târziu că au boli autoimune şi îşi pun viaţa în pericol din neglijenţă.

sursa foto: 123rf.com