Se spune că locuința în care trăiești trebuie să aibă ceva care să te facă fericită. Să fie spațioasă și luminoasă sau, din contră, să fie mică, dar foarte confortabilă. În funcție de preferințe, fiecare dorește altceva de la o casă, iar atmosfera ei este cea care te face să o cumperi.

Numerologii spun să fim atenți și la vibrațiile mistice pe care le are noua locuință, pentru că ea ne va influența viața și traiul de zi cu zi. Iar influența ei se simte și în numărul casei care are ceva mistic și misterios, ca și cum ți-ar fi predestinat.

 

Cum să calculezi numărul mistic al locuinței tale

Scrie pe o hârtie adresa, așa cum este ea notată în contractul de proprietate, și adună toate numerele pe care le conține.

Spre exemplu, dacă locuiești pe str. Unirii, nr. 7, bloc 8, scara 2, apartament 23, trebuie să aduni 7 + 8 + 2 + 23 = 40; 4 + 0 = 4.

La final, adună numerele rezultatului până când obții o singură cifră. Aceasta reprezintă numărul casei tale, așa cum este el descris în numerologie. Iată și ce semnificații are acesta.

Casa cu numărul 1

Numărul 1 este specific unei locuințe care inspiră acțiune și independență. Promovează independența, libertatea, ambiția și inovația. Sub nicio formă, această locuință nu trebuie aglomerată cu obiecte inutile și prea multă mobilă. Trebuie să beneficiezi de multă lumină și libertate în interiorul ei. Este o casă care îți dă energie, te ajută să îți recapeți încrederea în tine după o zi grea și o casă în care nu trebuie să simți niciun fel de îngrădire. Este totodată o casă în care îți petreci doar serile, pentru că ești o fire dinamică și ai o viață socială activă. Dar fiecare seară trebuie să fie relaxantă și revigorantă. Ar trebui să o decorezi în culori vii și mobilă foarte modernă.

Casa cu numărul 2

Dacă numărul casei tale este 2, este o casă de familie, în care vei crește mulți copii și în care vei trăi foarte mulți ani alături de bărbatul pe care îl iubești. Casa cu numărul 2 reprezintă simplitatea și confortul. Ai fost atrasă de ea pentru că este liniștită și odihnitoare. Este o casă care atrage prietenii și în care te simți ocrotită. În fiecare zi, găsești aici o atmosferă colorată și echilibrată, în care reușești să te relaxezi, chiar dacă ai multe treburi de făcut. Activitățile casnice devin plăcute tocmai pentru că te simți bine și casa aceasta îți împlinește viața.

Casa cu numărul 3

Casa cu numărul mistic 3 sunt atrase mereu energiile pozitive, iar cine locuiește aici se simte adesea optimist și plin de forță. Sigur că sunt și momente tensionate, dar le pot depăși mult mai repede decât alții. Această casă imprimă dorința de expansiune și de libertate. Cei care trăiesc în această casă nu suportă restricțiile, refuză regulile absurde sau limitările care nu au nicio legătură cu stilul lor de viață.

Casa cu numărul 4

În locuințele guvernate de numărul 4 trebuie să fie o ordine și un echilibru al liniilor și al culorilor aproape perfect. Altfel, aici se adună energii tensionate, umbre și eșecuri. Cei care respectă armonia naturii și o aduc în casa lor, vor fi feriți de energiile negative pe care le aduce 4. Pentru că în casele cu acest număr se pot acumula forțe diametral opuse care împiedică înțelegerea și comunicarea. Dar, dacă există răbdare, toleranță și comuniune, poate fi o casă excelentă pentru întemeierea unei familii.

Casa cu numărul 5

Acest număr este reprezentativ pentru o casă aglomerată, plină de energie, care atrage oamenii, noutățile și veștile. Este ca o gară în miniatură, unde lumea vine și pleacă. Este un spațiu excelent pentru persoanele singure, care vor o viață plină și un program cât mai variat. Este o casă benefică pentru prietenii, pentru relații de dragoste și pentru mici aventuri. Este o locuință excelentă pentru tineri și pentru sportivi, pentru persoanele ambițioase, orientate spre carieră.

Casa cu numărul 6

Este casa cea mai artistică și cea mai frumos decorată. Ea inspiră creație, simetrie și frumusețe. Totodată, numărul 6 semnifică dreptate și adevăr, iar cei care locuiesc în această casă vor avea parte de șanse corecte. Dar, în ceea ce privește relațiile, vor trăi și dragoste și ură, pentru că 6 este un număr înșelător pentru relațiile de cuplu. Dacă iubirea este sinceră, în această casă va fi ocrotită. Dar, dacă apar mici disensiuni, ele se pot agrava cu timpul, iar dragostea se va risipi.

Casa cu numărul 7

Este o casă care inspiră activitățile spirituale, credința, dar și dedesubturile acesteia, obscuritatea și restricțiile. Poate fi o casă frumoasă și atrăgătoare la prima vedere, dar cu multe defecte ascunse. Se potrivește mai degrabă persoanelor cu înclinații spirituale, singuratice și cu care se comunică mai greu. Ele se simt bine sub influența vibrațiilor lui 7 care le dă liniștea necesară să se ocupe de micile lor proiecte, de lectură, de creații artistice sau de yoga.

Casa cu numărul 8

Este adresa perfectă pentru toată lumea. Casa cu numărul 8 este o casă deschisă, luminoasă, optimistă. Ea inspiră încredere și succes, profit și progres. Trebuie să fie mobilată și decorată cât mai modern și în tonuri calde, ca să nu își piardă influența pozitivă. Cei care locuiesc în această casă trebuie să fie activi, să pună mult suflet în ceea ce fac și vor avea multe beneficii. Numărul 8 atrage bunăstarea, iar oamenii care locuiesc aici vor avea adesea ocazia să profite din diverse activități bine plătite.

Casa cu numărul 9

Dacă numărul casei tale este 9, aceasta inspiră generozitate, bunătate, echilibru și apetența pentru studiu. Este potrivită pentru persoanele tinere, care își caută un drum în viață și care trebuie să fie cât mai deschise tuturor experiențelor. Dar se potrivește și celor mai în vârstă, cu un program foarte obositor, care au nevoie de un spațiu cât mai relaxant acasă. Familiile care locuiesc aici pot fi unite și fericite, pentru că știu să prețuiască momentele petrecute împreună, indiferent că își pot satisface sau nu toate nevoile și capriciile financiare.