Ai încercat vreodată să îți miști degetul mic de la picior, fără să le miști și pe celelalte? Foarte puțini oameni pot face acest lucru. Roagă-l și pe iubitul tău să încerce și vezi ce se întâmplă.

Iată ce spun astrologii indieni despre semnificațiile degetului mic și despre bărbații care îl pot mișca la fel de ușor cum ar mișca degetele de la mâini.

Ce spune degetul mic de la picior despre bărbatul din viața ta

Cu cât este mai mic și mai cocoșat cel de al cincilea deget de la picioare, cu atât caracterul bărbatului pe care îl iubești este mai dificil. Se ferește de responsabilități, este leneș, se plictisește ușor și caută distracțiile facile.

Poate fi un bărbat foarte amuzant, te face să râzi, spune bancuri, dansează cu tine, dar când vine vorba de lucruri serioase, el recurge tot la glumele lui și se fofilează de la treburi. Nu poți avea mare încredere într-un bărbat cu un asemenea caracter. Este bun pentru o aventură de o vară, dar nu pentru o căsnicie de o viață.

Iar dacă își mișcă degetul mic…

Avertismentul este și mai serios! Bărbații care pot face acest lucru sunt cei mai ușuratici, spun astrologii indieni, care analizează întotdeauna caracterul omului și după astrogramă, și după semnele trupului. Un asemenea bărbat este un adevărat afemeiat, impulsiv, neserios, interesat doar de aventuri trecătoare.

În partea opusă sunt bărbații care nu își pot mișca absolut deloc degetele mici de la picioare, iar aceștia sunt considerați cei mai serioși, hotărâți, fideli, predictibili și muncitori.

foto: 123rf.com