Este un adevăr cunoscut din Antichitate că Luna are o influență destul de puternică asupra comportamentului nostru, asupra tonusului și sănătății organismului, dar și asupra deciziilor pe care le luăm. Se știe doar că norocul și-l mai face omul și cu mâna lui, dar, surprinzător, și Luna are legătură cu el. Iată ce legătură este între norocul tău și fazele Lunii.

Când e Lună nouă, ferește-te de decizii pripite!

Luna nouă ne influențează, poate, cel mai mult. Este o perioadă în care suntem cuprinși de o stare de neliniște și de griji, avem tendința să rezolvăm rapid diverse probleme, dar putem lua decizii pripite greșite. În general, Luna nouă înseamnă energie și căutarea unor șanse noi, dar nu aduce și rezultate bune. Este o perioadă în care nu se poate spune că avem parte de noroc.

Primul pătrar și Luna plină, perioade norocoase

Imediat după Luna nouă, când cerul este întunecat, lumina ei se arată treptat și începe să crească până ajunge la faza deplină a Lunii pline. În tot acest timp, energia este în creștere și beneficiem de toate avantajele pe care ni le poate oferi astrul selenar.

Este o perioadă prielnică pentru activitățile mai grele sau mai complexe, putem rezolva probleme de tot felul, trăim intens emoțiile, iubim mai mult și ne influențează starea celor din jurul nostru. Luna plină înseamnă și dorințe puternice, dar și împliniri așteptate de multă vreme.

Norocul tău și fazele Lunii

Al doilea pătrar și norocul schimbător

Când Luna începe să ia forma literei ”C”, lumina ei scade treptat până când dispare complet, în nopțile cu Lună nouă. În această etapă de descreștere, norocul este schimbător și nu mai reușim să realizăm la fel de multe lucruri ca înainte de Luna plină.

Este o perioadă mai degrabă propice pentru odihnă, pentru analiză și pentru planuri, decât pentru acțiune. Dacă avem de luat decizii importante, este bine să le amânăm până în primele zile de după Luna nouă. Și în general este bine să nu ne implicăm în activități de durată, care presupun cheltuială mare și efort.

foto: 123rf.com