Dr. Leonard Horowitz, pasionat de metodele alternative de vindecare, a vorbit primul despre beneficiile uimitoare ale frecvenței de 528 hz. El a numit-o muzica iubirii sau frecvența inimii.

Mulți compozitori au compus muzica instrumentală pe această frecvență și a fost supusă unor studii mai amănunțite prin anii 90, când s-a constatat că suntele cu această frecvență modulează ADN-ul și pot vindeca structurile deteriorate ale celulelor.

Matricea creației se bazează pe muzica iubirii

Există o teorie conform căreia întreaga creație, tot ceea ce ne înconjoară și poartă un suflet, de la oameni, animale, până la plantele verzi, este creat conform unor principii matematice și muzicale de o armonie rară.

S-a descoperit că frecvența 528 hz stă la baza acestei creații armonioase și rezonează cu inima noastră și cu esența noastră spirituală. Se pare că aceste sunete, cărora azi le spunem muzica iubirii, erau folosite din vremuri vechi de preoții din temple și de vindecători să grăbească vindecarea celor bolnavi, care veneau să se roage. În templele antice din Orient, dar și în Grecia se cântau melodii pe frecvența iubirii la flaut și la fluiere pentru liniștea enoriașilor.

Matematicianul Victor Showell spunea că frecvența 528 este fundamentală pentru numărul Pi, considerat Proporția de Aur pe baza căreia este construit totul în natură. Vic Showell si John Stuart Reid, pasionați de studiile acustice, au dovedit că frecvența 528 este esențială pentru geometria sacră a spiralelor specifice structurii ADN.

528, un număr magic în numerologie

Conform principiilor numerologiei, dacă adunăm succesiv cele trei cifre din numărul 528, adică 5+2+8 = 15; 1+5 = 6, se obține numărul 6 care este considerat numărul creației, numărul care reflectă manifestarea divinității în tot ceea ce ne înconjoară.

Numărul 6 restabilește echilibrul dintre natura fizică a omului și cea spirituală. Este un număr al armoniei și al iubirii, deoarece numai prin iubire se poate obține echilibrul interior, pacea, liniștea și mai ales conexiunea invizibilă cu tot ceea ce este în jur.

Frecvența iubirii poate îmbunătăți structura ADN-ului

În anul 1998, dr. biolog Glen Rein, de la Laboratorul de Cercetări Biologice din New York, a tratat cu muzică mai multe structuri ADN in vitro, aflate în epubrete. El a supus timp de o oră structurile ADN unor melodii din gama rock, muzică clasică, muzică bisericească medievală și muzică după repertorii antice sanscrite. Ultimele două melodii conțin cele mai multe pasaje cu frecvența 528 hz. Muzica rock și cea clasică a fost absorbită în proporție de până la 2%, ceea ce poate fi considerat aproape nesemnificativ.

Dar muzica liniștitoare medievală și cea sanscrită au fost absorbite în proporție de 8% și 6%, ceea ce a demonstrat că acest tip de muzică rezonează cu ADN-ul uman și ar putea fi folosită pentru a repara genele defecte. Este doar o teorie, dar studiile avansează și nu este exclus ca, pe viitor, anumite terapii muzicale pe baza frecvenței iubirii să grăbească vindecarea unor boli cronice și grave.

Cum să folosești acasă frecvența 528 hz

Frecvența în sine produce un sunet profund și pătrunzător, pe care, la început, puțini oameni îl suportă pentru că îți dă senzația de răscolire și neliniște. În urma unor sesiuni repetate cu acest sunet, vei simți armonia lui și îl poți folosi pentru rugăciune și meditație.

Dar mult mai la îndemână sunt compilațiile de melodii armonioase, combinate cu sunete din natură, în care se regăsește frecvența 528 hz. Le poți găsi pe internet și le poți asculta zilnic, câteva minute, pentru a te odihni și pentru a-ți limpezi emoțiile și gândurile.

Dacă folosești aceste melodii zilnic și îți faci un program riguros, beneficiile se vor vedea în timp: vei stăpâni mai bine emoțiile negative, te vei echilibra, vei aduna mai multe resurse din interiorul tău pentru tot ceea ce vrei să realizezi. Cu timpul, aceste melodii vor avea beneficii certe și asupra stării tale de sănătate și vor ajuta imunitatea organismului să lupte împotriva factorilor negativi.

sursa foto: 123rf.com