Steaua din palme se formează la intersecția a cel puțin 4 sau 5 linii fine și scurte. În funcție de poziția ei, poate avea semnificații pozitive sau negative și poate dezvălui câteva detalii despre destin și caracterul persoanei respective.

Steaua din centrul palmei

Situată chiar în centrul palmei, steaua ar trebui să fie un semn de bun augur, dar chiromanția spune cu totul altceva. Dacă este în centru, are conotații negative, pentru că nu îți arată nicio direcție și este posibil să îți pună norocul sub semnul întrebării. Ea mai arată că persoana respectivă este impulsivă și face multe alegeri greșite.

Steaua situată la marginea palmei

Dacă steaua din palme se află pe margine, sub degetul mic, este un semn norocos. Ea arată că vei avea de multe ori de câștigat în viață și că roata norocului se va întoarce în favoarea ta, când vei avea nevoie. Vei fi ajutată adesea de persoanele din jur, vei fi iubită și vei fi ocrotită de familie.

Steaua aflată sub degetul mijlociu

Este un avertisment serios, pentru că această poziție a stelei indică posibile accidente grave și pierderi dureroase. Poate fi vorba și de o boală dificilă, cu care te vei confrunta o lungă perioadă de timp sau de pierderea iubirii și a bărbatului de care ești îndrăgostită.

Steaua din palme sub degetul arătător

În acest loc, steaua arată schimbări majore și neașteptate, fie ele bune sau rele, cu consecințe imprevizibile. În viața tuturor apar astfel de schimbări, dar cine are steaua din palme sub degetul arătător trebuie să se aștepte ca lucrurile să evolueze diferit după ce și-au făcut planuri minuțioase.

Steaua de la baza palmei

Dacă ai descoperit o stea din linii fine aproape de încheietură, la baza palmei, aceasta dezvăluie un talent creativ deosebit, un simț artistic sau un simț estetic foarte dezvoltat. Trebuie să profiți de acest dar și să încerci să faci niște cursuri de creație, iar viața îți poate dezvălui și alte portițe pe viitor.