Chipul de Pământ

Dacă ai fața pătrată, cu maxilarul lat, buze pline și sprâncene drepte, se poate spune că elementul primordial pentru chipul tău este Pământul. Ești o fire echilibrată, cinstită, dornică să încerci noi experiențe, dar foarte prudentă.

Nu ești genul care se entuziasmează ușor, dar apreciezi valorile și frumusețea oamenilor din jurul tău. Ești prietenoasă, ești puternică și te bazezi mult pe forța ta interioară care te ajută să ocupi o poziție sigură și să urci mai sus.

Ești organizată și disciplinată, reușești să te concentrezi pe proiectele esențiale și nu te lași niciodată condusă de impulsuri. În carieră, poți ajunge ușor pe o poziție de conducere datorită atitudinii tale ferme și datorită experienței pe care o acumulezi cu ușurință.

În dragoste, trăiești fiecare clipă cu intensitate atâta vreme cât te simți iubită și dorită. Dacă bărbatul pe care îl iubești se îndepărtează de tine, preferi să îl lași să plece decât să îl ții legat de tine.

Chipul tău este de Apă

Dacă ai fața rotundă, obrajii bucălați și sprâncenele arcuite, se poate spune că elementul primordial al chipului tău este Apa. Cea mai frumoasă calitate a ta este răbdarea, iar oamenii te apreciază pentru ușurința cu care te împrietenești cu toată lumea.

Ești foarte sociabilă, îi asculți pe toți, încerci să ajuți când este nevoie de tine și niciodată nu judeci fără să știi cât mai multe lucruri despre persoana respectivă.

În dragoste, ești o romantică incurabilă. Dacă bărbatul pe care îl dorești nu îți oferă o poveste de iubire magică, suferi și faci tot posibilul să schimbi lucrurile. Tu ești flexibilă, ești capabilă de multe compromisuri și vei lupta să faci orice relație să meargă, atâta vreme cât ai niște sentimente pentru celălalt.

Chipul de Aer

O formă ovală, cu obrajii înguști și sprâncene subțiri este specifică pentru oamenii cu chipul de Aer. Ei sunt înzestrați cu o frumusețe naturală deosebită, iar femeile cu chipul de Aer sunt elegante și atrăgătoare. Multe dintre ele știu să profite de pe urma frumuseții lor și pot ajunge în poziții bine plătite unde aspectul fizic plăcut contează cel mai mult.

Oamenii cu chip de Aer au mult șarm, sunt descurcăreți, vorbesc mult și obțin repede ceea ce vor. Sunt siguri pe capacitățile lor intelectuale și fizice. Le place să călătorească, să exploreze și să încerce experiențe noi.

În dragoste, se plictisesc repede dacă nu au parte de o pasiune nebună și dacă li se pun în cârcă toate obligațiile și grijile familiei.

Cariera nu este deosebit de importantă pentru aceste persoane. Pentru ei este mai importantă libertatea de acțiune și sentimentul că sunt stăpâni pe viața lor și nu dau socoteală nimănui.

Chipul tău este de Metal

Dacă ai o figură mai degrabă triunghiulară, cu fruntea lată și bărbia îngustă, cu ochii migdalați și obraji înguști, atunci chipul tău este de Metal.

Persoanele cu aceste trăsături iubesc mult viața, sunt năvalnice în dragoste și pătimașe în tot ceea ce fac. Nu își controlează prea ușor sentimentele și dorințele. Încearcă să profite la maximum de tot ce le oferă viața, dar fără să se implice, fără să facă un efort deosebit sau să muncească prea mult.

De multe ori, ai senzația că viața este un joc pentru ele pentru că au o atitudine delăsătoare în multe situații. Uneori, le prinde bine pentru că nu suferă niciun eșec. Alteori, pot pierde șanse importante.

În dragoste și în familie, oferă atât cât pot, fără să aibă pretenții prea mari. În schimb, se zbat mai mult pentru o carieră frumoasă, pentru că sunt interesate de bani și de faimă.

sursa foto: 123rf.com