Linia sănătății din palme dezvăluie două aspecte importante ale vieții tale și anume rezistența în fața bolilor și riscul de a suferi de o afecțiune gravă.

Chiromanții spun că linia sănătății din palma dreaptă arată marile probleme de sănătate, bolile grave, bolile cronice, intervențiile chirurgicale și momentele critice, iar în palma stângă se pot vedea afecțiunile sezoniere și probleme minore care nu reprezintă decât o neplăcere trecătoare.

Urmărește așadar linia sănătății din palma dreaptă și citește mai jos cum o poți interpreta.

Unde se găsește linia sănătății

Linia sănătății este mai greu de observat. Se întâmplă mai rar să fie la fel de adâncă precum linia inimii sau a destinului, iar atunci nu este un semn bun. Cu cât linia sănătății este mai subțire sau lipsește de tot, cu atât veștile sunt mai bune.

Linia sănătății pornește de sub degetul mic, taie linia inimii și traversează oblig palma spre capătul de jos al liniei destinului.

Iată cum trebuie interpretată

Dacă linia sănătății lipsește, acesta este un semn bun și înseamnă că în tinerețe și la maturitate beneficiezi de un sistem imunitar puternic și de un organism robust, care face față riscurilor.

Dacă linia sănătății se vede clar și este bine conturată, atunci punctul tău slab îl reprezintă sistemul nervos. Ești predispusă la o serie de boli ale acestui sistem, de la insomnie și anxietate, până la nevralgii, paralizii sau boli autoimune precum Zona Zoster.

Când linia sănătății are aspectul unui lanț din zale ovale și subțiri, este posibil să ai probleme cu ficatul sau cu rinichii încă din perioada tinereții.

Cum este conturată linia sănătății în palma dreaptă

Dacă linia sănătății este mai accentuată către încheietura palmei, înseamnă că după vârsta de 50 de ani vei avea un sistem imunitar mai slab și probleme de sănătate care se pot complica.

Dacă linia sănătății este bine conturată în partea de sus a palmei și se oprește chiar la linia inimii, atunci pot apărea probleme la sistemul cardiac și circulator.