Linia Soarelui este o linie secundară, cu toate acestea importanța ei nu este de rang secund. Este la fel de importantă ca linia Vieții și ca linia Destinului. De altfel, linia Soarelui curge de-a lungul palmei paralel cu linia Destinului pornind de la degetul inelar și de la muntele lui Apollo. Ea este interpretată întotdeauna în comparație cu linia Destinului și oferă o mulțime de detalii semnificative care nu se pot citi pe aceasta din urmă.

De altfel, în chiromanție, linia Soarelui este complementară cu linia Destinului. Se poate spune chiar că sunt două linii surori, care se completează una pe alta. Dacă linia Destinului este slabă sau întreruptă, dar linia Soarelui este bine trasată, norocul nu va lipsi din viața acelei persoane.

Iar dacă linia Destinului este puternică, însă linia Soarelui este foarte scurtă sau slab accentuată, șansele vor fi sporadice în viața ta, dar vor fi atât de mari încât îți vor schimba destinul și vei putea realiza multe lucruri frumoase.

Bunăstarea ta și cele două linii providențiale

Linia Destinului începe de sub degetul mijlociu și coboară de obicei prin centrul palmei către încheietură. Linia Soarelui este aproape paralelă cu ea, începe de la baza degetului inelar și coboară prin mijlocul palmei către încheietură.

Linia Soarelui bine conturată

Cu cât este mai bine trasată și mai vizibilă linia Soarelui, cu atât ai parte de mai mult noroc în viață și reușești în plan profesional și financiar să îți atingi obiectivele. De multe ori șansele tale vin unele după altele și vei fi nevoită să alegi, dar cumva soarta are grijă de tine și te îndreaptă către drumul cel bun.

Unde se oprește linia Soarelui

Dacă linia Soarelui se oprește la mijlocul palmei, se pare că norocul de a câștiga bine vine până la vârsta de 30 de ani. Iar dacă linia Soarelui coboară mai jos, aproape de încheietură, bunăstarea va veni în viața ta după vârsta de 40 de ani.

Pe de altă parte, dacă linia Soarelui se oprește în centrul palmei, ea arată că ești o persoană foarte determinată și că nu aștepți nimic de la alții. Tu știi întotdeauna ce poți să faci și știi cum să îți construiești norocul prin tenacitatea și curajul tău.

Iar, dacă linia Soarelui ajunge până aproape de liniile de la încheietură, acest lucru mai arată că vei fi adesea ajutată în viață, că vei avea protectori și persoane influente care vor pune întotdeauna o vorbă bună pentru tine să obții mai multe și în carieră, și în viața socială.   

Linia Soarelui slab conturată

Există și situația în care linia Soarelui devine vizibilă abia spre mijlocul palmei, fiind absentă în partea de sus, spre degetul inelar. În aceste condiții, chiromanții spun că cele mai multe șanse în viață le vei avea în cea de a doua parte a tinereții, după vârsta de 35 sau 40 de ani, iar acestea vor veni indirect, prin intermediul familiei sau al unor prieteni.

În acest caz, se consideră că norocul tău depinde de altcineva, poate de soț, de averea și moștenirile acestuia, sau poate de ofertele pe care ți poate face un prieten sau o prietenă cu o situație materială foarte bună.