Ce secrete dezvăluie mâinile

În timp ce vorbești cu o persoană, urmărește felul în care aceasta își ”frământă” degetele și mâinile. Vei afla multe despre ea, chiar dacă nu o cunoști deloc și este pentru prima oară când vă întâlniți. Fii atentă la modul în care își ține palmele și la poziția degetelor.

Degetul mare de la mâna dreaptă se sprijină pe cel de la mâna stângă

Cel care are un astfel de tic este un bun organizator, o persoană rațională, care este capabilă să obțină ceea ce își dorește.

Degetul de la mâna stângă se sprijină pe cel de la mâna dreaptă

În acest caz, punctul forte al persoanei din fața ta este creativitatea. Sigur își desfășoară activitatea într-un domeniu în care trebuie să fie inventiv.

Degetele mari se ating doar la extremități

Ai în față un autoritar. Este o persoană care vorbește mult și se ascultă doar pe sine. Nu dă prea mare importanță celor spuse de interlocutori.

Degetele mari sunt ascunse în spatele celorlalte

Este un gest specific persoanelor infantile. Este un etern adolescent, un pic timid și în cele mai multe situații, nesigur pe el.

Poziția brațelor

  • Dacă interlocutorul tău stă în picioare cu mâinile în șolduri, înseamnă că este atent la ceea ce îi spui, dar într-o postură agresivă.
  • Dacă, însă, își ține brațele încrucișate la piept, este semn de neîncredere; nu îl vei convinge niciodată.
  • Dacă duce mâna la obraz sau își mângâie gâtul, înseamnă că se gândește la ceea ce i-ai spus și încearcă să ia o hotărâre legată de ceea ce ați vorbit.
  • Dacă își atinge nasul sau ochii în timp ce vorbește cu tine, este un semnal care de obicei înseamnă îndoială, scepticism sau minciună.

Urmărește-l cum amestecă în cafea

Cine este cel din fața ta? Un timid, un sensibil sau, dimpotrivă, o persoană egoistă? Descoperă acest lucru urmărind cu atenție cum amestecă în cafea…

Cu mâna dreaptă în sensul acelor de ceasornic

Este vorba despre o persoană tandră și sensibilă la problemele apropiaților săi. Poate fi un bun ascultător și un prieten de nădejde.

Cu mâna dreaptă, în sensul invers acelor de ceasornic

În acest caz, ai în față un individ curios. Pentru a-i atrage atenția, trebuie să știi să îl surprinzi. Dacă vrei să obții ceva de la el, fă-o imediat. Mâine, va fi prea târziu!

Cu mâna stângă, în sensul acelor de ceasornic

Ai de-a face cu o persoană sensibilă, chiar un pic visătoare și idealistă. Poate fi un om deosebit de credincios.

Cu mâna stângă, în sensul invers acelor de ceasornic

Chiar dacă îl plictisești, te ascultă până la capăt, dar în realitate nu crede nimic din ceea ce îi spui sau nu îl interesează. Este sceptic și superficial.

Poziția picioarelor

Dacă cel cu care vorbești își încrucișează des picioarele, de cel puțin zece ori într-un sfert de oră, înseamnă că este o persoană emotivă, ușor impresionabilă. Piciorul drept încrucișat peste cel stâng, mai ales în cazul unui bărbat, este semn că este convins de argumentele celui cu care stă de vorbă. Când, dimpotrivă, își ține piciorul stâng deasupra celui drept, poate însemna două lucruri: în cazul unei femei, este vorba de o persoană plină de imaginație; în cazul unui bărbat, trebuie să fii atentă pentru că poate fi vorba de un individ agresiv.

sursa foto: 123rf.com