Se spune că femeile cu adevărat pasionate de inele le poartă inclusiv pe degetul mic sau pe degetul mare. Surprinzător este faptul că, dacă purtăm mai multe inele pe degete, fiecare deget pe care îl alegem transmite un mesaj despre noi, despre personalitatea noastră, despre sentimentele și starea de spirit pe care o avem în ziua respectivă.

Ce semnificație capătă inelele pe degete

Degetul mare, simbol al energiei și al dorințelor

Este mai puțin obișnuit să porți inele pe degetul mare, dar există femei care aleg și acest deget din dorința de a atrage atenția și de a afișa o atitudine nonconformistă. Degetele mari reprezintă energia și tonusul întregului organism, dar simbolizează și dorințele primare.

Alegând degetul mare pentru a purta un inel, în realitate îți afișezi punctele vulnerabile și lași să se vadă că suferi din cauza unor neîmpliniri, chiar dacă vrei să fii puternică și sigură pe tine. Ești cumva nesigură pe anumite aspecte ale vieții intime, chiar dacă ești o luptătoare și ai face orice pentru a-ți atinge scopurile în dragoste.

Degetul arătător, simbol al puterii și al afirmării

Dacă îți place să porți inele pe degetele arătătoare, ești o persoană care are o voință puternică și îți place să îți asumi un rol de lider, fie în familie, fie în grupul tău de prieteni.

Dacă porți inel pe degetul arătător de la mâna dreaptă, încerci să îți impui voința asupra celorlalți, să organizezi și să modelezi totul în jurul după planurile tale.

Dacă porți inel pe degetul arătător stâng, încerci, fără să îți dai seama, să îți construiești o imagine falsă în fața celorlalți, să fii altfel în societate, față de cea care ești în intimitate sau în familie.

Degetul mijlociu, simbol al stimei de sine

Inelele mari, strălucitoare sau ostentative, purtate pe degetele mijlocii, trădează o personalitate puternică și o femeie care vrea să reușească în viață. Nu îți lipsește încrederea de sine și ai o părere foarte bună despre tine însăți, ești optimistă și energică.

Dacă porți inele doar pe degetul mijlociu stâng, ai o voință de fier, ești capabilă să iei decizii rapide și îți place să te afișezi. Dacă preferi degetul mijlociu de la mâna dreaptă, ești diplomată și răbdătoare, dar fermă, când vine vorba de planurile tale personale. Ești o femeie de acțiune și nu lași nimic la întâmplare.

Degetul inelar, simbol al pasiunii și al voinței

Poți schimba lumea cu iubire, cu voință și cu mult curaj! Femeile care poartă inele pe ambele degete inelare se crede că sunt cele mai fidele, cele mai iubitoare și cele mai hotărâte să își apere căsnicia, indiferent de greutățile pe care le întâmpină.

Dacă porți bijuterii doar pe inelarul stâng, cu sau fără verighetă, pui accentul mai mult pe sentimente, decât pe rațiune, și ești atașată de valorile familiei. Dacă porți mai des inele pe degete precum inelarul drept, care este în mod simbolic asociat cu Luna, arăți tuturor că ești feminină, sensibilă și uneori capricioasă, dar că poți face față tuturor provocărilor care ar putea afecta relația de cuplu.

 Degetul mic, simbolul amintirilor

Alegerea degetului mic trădează o fire romantică și visătoare, precum și o imaginație foarte bogată, dar lipsită de energia de a pune în practică ideile și planurile cele mai simple. Ești sociabilă, dar relațiile pe care le ai rămân la un nivel superficial. Preferi mai degrabă singurătatea și liniștea, te retragi adesea în lumea amintirilor tale frumoase și refuzi să te confrunți direct cu problemele cotidiene. Pe de altă parte, ești o persoană care știe cum să se poarte în situațiile limită și cum să negocieze cu persoanele dificile.

Combinațiile de inele

Dacă porți inele și pe degetul mic și pe degetul inelar, vrei să fii seducătoare și să atragi atenția bărbaților de succes, care ar putea completa ceea ce nu reușești să realizezi tu în viață.

Dacă porți inelele pe degetul mic și pe degetul arătător, acest lucru trădează o fire practică, materialistă, interesată de carieră și de propriul confort. Te implici foarte rar în viața celor din jur, oricât de apropiați ar fi.

Combinația de inele pe degetul mijlociu și pe degetul inelar este specifică adesea unei femei puternice, mereu în căutarea noutăților și a aventurilor. Știe cum să seducă, dar nu se implică decât rar într-o relație. De obicei, pune prea multe condiții și este greu de satisfăcut.

Dacă porți mai mult de 4 sau 5 inele la ambele mâini, ești o persoană interesată de confort și încerci să afisezi o stare materială bună, prin care vrei să te deosebești de cei din jur.

sursa foto: Shutterstock