Alege valeții, damele, regii și așii din tot pachetul de cărți și vezi cum poți descifra viitorul singură. Vei avea astfel 16 cărți pe care trebuie să le amesteci cât mai bine și să le etalezi cu fața în jos. Gândește-te la ziua în care te-ai născut, fie că este 5, 21 sau 30. Numără a cincea carte și întoarce-o cu fața în sus.

Dacă te-ai născut pe 21, întoarce cu fața în sus cartea cu numărul 2 și cu numărul 1 din șir, adică primele două cărți. Dacă te-ai născut pe 30, întoarce cea de a treia carte din șir.

Citește mai jos ce semnificație au cărțile și încearcă să înțelegi mesajul ascuns din spatele lor.

Când poți folosi acest joc

Ori de câte ori te afli într-o situație dificilă, când ai de luat o decizie grea sau când nu știi ce te așteaptă în viitorul apropiat, fă acest jos.

Amestecă bine cărțile și întoarce-le cu fața în sus pe cele care corespund cu cifrele din data ta de naștere. De fiecare dată vei primi un mesaj cu o semnificație deosebită, pe care trebuie să îl interpretezi în funcție de situația în care te afli.

Așa poți descifra viitorul singură

Află semnificația cărților

Ce reprezintă valeții

Valetul de pică: un bărbat îți ține calea, te împiedică să mergi mai departe sau te obligă să accepți o situație care este în dezavantajul tău.

Valetul de cupă: un bărbat impulsiv care îți cere un sacrificiu; iubitul așteptat de multă vreme; vești de la frați sau de la rudele din străinătate.

Valetul de caro: o relație contradictorie, lipsită de viitor; un bărbat dificil, care cere prea mult, dar oferă prea puțin.

Valetul de treflă: un prieten optimist; primești un sfat util sau un ajutor bănesc; un bărbat tânăr, un frate sau un coleg care te caută și te sprijină.

Ce mesaj poartă damele

Dama de pică: înseamnă trădare, deziluzie, pierdere; o femeie care te urmărește, te bârfește și care ar vrea să te îndepărteze de ceva drag.

Dama de cupă: vești de la mama sau bunică; o femeie de încredere te sprijină; o nouă căsnicie în familie și un copil  care urmează să vină.

Dama de caro: o relație de prietenie pe muchie de cuțit; o femeie înșelătoare, în care nu poți avea încredere; o situație falsă, în care poți fi înșelată.

Dama de treflă: o intervenție salutară; o femeie prietenoasă, o soră, o șefă amabilă sau o iubită la care nu sperai (în cazul unui bărbat).

Ce semnifică regii

Regele de pică: probleme în plan profesional; discuții neplăcute cu un șef sau cu un client; situații neprevăzute de ordin administrativ sau juridic.

Regele de cupă: un bărbat influent te ghidează; cineva pune o vorbă bună pentru tine; vești legate de un nou loc de muncă; schimbări benefice în situația ta materială.

Regele de caro: un iubit necredincios, un șef sever, pe care nu îl poți aborda; o rudă de departe care vrea să se folosească de tine.

Regele de treflă: căsătorie în viitorul apropiat; un bărbat apare în viața ta și te poți bizui pe el; vești bune venite din partea unui bărbat în vârstă.

Ce reprezintă așii

Asul de pică: încheierea unei situații sau afaceri; plecarea cuiva drag sau pierderea unei prietenii; posibilă problemă de sănătate.

Asul de cupă: schimbări benefice în casă sau în familie; o propunere sau o sugestie care te va ajuta; o situație favorabilă din care vei avea de câștigat.

Asul de caro: vești contradictorii; un dar frumos, dar care vine cu obligații; o situație în care se impun alții, iar tu rămâi pe dinafară.

Asul de treflă: câștiguri, moșteniri, bogăție, împlinire; triumf în plan profesional; o victorie în relațiile cu persoane dificile.

foto: 123rf.com

Îți recomandăm și aceste 4 jocuri de cărți