Dragostea la prima vedere pare să fie legată de grupele de sânge. Conform unor teorii moderne, compatibilitatea între grupele sanguine nu este importantă doar pentru transfuzii, ea reflectă afinitatea dintre îndrăgostiţi şi spune multe despre viitorul lor împreună.

Ce spune grupa de sânge despre partenerul tău

Bărbatul cu grupa „0“

Dinamic şi cuceritor, bărbatul cu grupa de sânge „0“ este un romantic. Atât timp cât iubeşte, este generos, dar se plictiseşte repede dacă relaţia devine monotonă. Se adaptează uşor la orice situaţie, dar se supune cu greu regulilor şi constrângerilor. Poate fi un amant pasional, dar trebuie să îi menţii interesul viu, să nu cadă în capcana infidelităţii.

Bărbatul cu grupa „A“

Iubeşte cu pasiune şi se dăruieşte întru totul persoanei dragi, dacă găseşte partenera potrivită. Pe de altă parte, este timid şi rezervat şi reuşeşte cu greu să îşi exprime sentimentele. Pentru mulţi dintre ei, dragostea rămâne o enigmă şi, de teama necunoscutului, rămân la prima iubire toată viaţa.

Bărbatul cu grupa „B“

Aventurieri şi nestatornici, bărbaţii „B“ par să fie partenerii cei mai infideli. Se îndrăgostesc fulgerător, trăiesc pasiunea ca într-un vis, dar când simt nevoia de o schimbare, nu se mai gândesc la sentimentele partenerei. Trăiesc prezentul cu intensitate şi rareori îşi fac planuri de viitor. Dacă se căsătoresc de tineri, se întâmplă deseori să divorţeze.

Bărbatul cu grupa „AB“

Complex, versatil, superficial şi profund totodată, bărbatul „AB“ este o surpriză continuă. Fie că e un romantic incurabil, fie că este un cuceritor versat, el va iubi cu adevărat o singură femeie în viaţă. Dacă o pierde, îşi pierde şi încrederea în dragoste. În căsnicie, este gelos şi are pretenţii mari de la soţie, chiar dacă el nu oferă prea mult.

Dragostea și cele mai stabile căsnicii

Bărbatul „A“ – Femeia „A“

Pare să fie căsnicia ideală, iar cei doi devin un model pentru toţi cei care îi cunosc. Se iubesc în fiecare zi mai mult, se respectă şi sunt capabili să sacrifice totul unul pentru celălalt. Au aceleaşi principii de viaţă şi, de multe ori, aceeaşi carieră.

Bărbatul „A“ – Femeia „0“

Este una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste, care trece peste toate piedicile şi greutăţile. Cei doi par să se completeze reciproc şi să se susţină. Doar problemele financiare pot provoca necazuri, dacă nu găsesc soluţii imediate.

Bărbatul „0“ – Femeia „A“

Poate fi o căsnicie de lungă durată, cu bune şi cu rele, dar stabilă. Pentru bărbatul „0“, femeia „A“ este partenera cea mai potrivită, este femeia care îl acceptă aşa cum este. Există, totuşi, riscul ca el să devină dominator.

Bărbatul „AB“ – Femeia „B“

El se va adapta uşor la felul ei de a fi, va fi cucerit de pasiunea şi de viaţa ei plină. Vor învăţa să devină un cuplu armonios, pentru care iubirea va fi întotdeauna pe primul loc.

Relaţiile cu şanse mari

dragostea 2

Bărbatul „A“ – Femeia „B“

El îşi ascunde sentimentele, dar ea va ştii cum să îl cucerească şi cum să îi întreţină vie pasiunea. Dacă are încredere în ea şi nu îl dezamăgeşte niciodată, acest cuplu are şanse mari să ajungă la adânci bătrâneţi, în pofida firilor opuse.

Bărbatul „0“ – Femeia „0“

Se înţeleg şi se acceptă fără să ceară compromisuri. Cu toate acestea, un astfel de cuplu rezistă de-a lungul timpului numai dacă el este mai matur şi mai răbdător.

Bărbatul „0“ – Femeia „AB“

Cei doi ar putea avea o relaţie bună, dacă se iubesc cu sinceritate. Femeia „AB“ este suficient de abilă şi inventivă pentru a-i stârni curiozitatea. La rândul ei, cere o atenţie sporită pe care, uneori, bărbatul „0“ nu i-o poate oferi.

Bărbatul „B“ – Femeia „A“

Se deosebesc foarte mult, dar o relaţie bazată pe iubire şi respect îi va face fericiţi şi nu vor încerca să schimbe nimic în viaţa lor.

Bărbatul „B“ – Femeia „AB“

Relaţia lor poate trece peste multe obstacole, dacă cei doi au aceleaşi pasiuni şi interese. În caz contrar, va rămâne o amintire plină de pasiune.

Bărbatul „AB“ – Femeia „AB“

Sunt aproape identici: simt la fel, gândesc la fel… Dacă nu ajung să se plictisească împreună, dacă ştiu să îşi condimenteze relaţia cu noutăţi şi distracţii, vor fi fericiţi.

Compatibilităţile reduse

  • Bărbatul „0“ – Femeia „B“

Compatibilitatea dintre cei doi este destul de mică. Femeia „B“ nu se poate adapta deloc la ritmul de viaţă al bărbatului „0“, încearcă să se impună în faţa lui, cu riscul de a deveni cicălitoare şi posesivă. Pentru a rezista împreună, unul dintre ei trebuie să cedeze.

  • Bărbatul „A“ – Femeia „AB“  

El caută stabilitatea, dar ea va încerca mereu să schimbe câte ceva în viaţa lor. Rutina îi poate despărţi în câţiva ani, dacă nu găsesc pasiuni comune şi dacă nu încearcă să îl facă fericit pe celălalt.

  • Bărbatul „B“ – Femeia „0“

Au puţine şanse să se iubească profund şi să se căsătorească. Independenţi şi siguri pe ei, nu vor ştii cum să se apropie unul de celălalt.

  • Bărbatul „B“ – Femeia „B“

Sunt prea rigizi şi raţionali ca să încerce să se înţeleagă unul pe celălalt şi să se accepte. O pasiune între cei doi nu poate duce la o relaţie stabilă.

  • Bărbatul „AB“ – Femeia „0“

Sunt rare cazurile în care cei doi se înţeleg în intimitate şi îşi acceptă unul altuia greşelile. Interesele divergente îi vor împiedica să aibă viaţă lungă împreună.

  • Bărbatul „AB“ – Femeia „A“
    Reuşesc cu greu să se înţeleagă şi să colaboreze în diverse situaţii de viaţă. Ea are pretenţii prea mari, iar el pare dezinteresat şi relaţia se poate destrăma uşor.