Pentru a afla misterele legăturii de iubire dintre voi doi, folosește cărțile de tarot! Alege doar cele 21 de arcane majore, a căror semnificație o găsești mai jos, amestecă-le bine și trage 12 cărți fără să te uiți la simbolurile lor. Etalează cele 12 cărți în sensul acelor de ceasornic, după tiparul zodiilor de pe roata zodiacului, ca în schema de mai jos. Ține cont că zodia de la ora 12 la ora 1 este Berbecul și etalează cărțile după ordinea zodiilor: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Când ajungi la cartea care corespunde zodiei iubitului tău, întoarce-o cu fața spre tine și citește mai jos ce semnificație are pentru viitorul vostru de cuplu.

roata zodiacului

Marile Arcane din Tarot

Nebunul

Se anunță ceva cu totul nou și deosebit în viața voastră de cuplu; veți fi supuși unei provocări care vă poate aduce beneficii, dar care presupune și riscuri.

Magicianul

O persoană abilă încearcă să te manipuleze și să intervină în legătura dintre voi doi; cântărește cu atenție ceea ce îți spune, să nu te lași influențată de zvonuri și minciuni.

Marea preoteasă

Folosește-ți intuiția pentru a lua cele mai bune decizii pentru voi doi și fii atentă la ce îți șoptește inima și încrederea ta în el.

Împărăteasa

Această carte semnifică dragoste necondiționată, un partener sincer și o relație de durată. Cel care te iubește va fi lângă tine și în momentele dificile ale vieții.

Împăratul

Reprezintă autoritatea care încearcă să te controleze și să îți influențeze viața. Fie te supui regulilor, fie apar conflicte peste care vei trece cu dificultate.

Marele Preot

Vei trece sau veți trece împreună printr-o situație deosebită în urma căreia veți învăța o lecție prețioasă, care vă va fi de ajutor pe viitor, să rămâneți uniți indiferent ce se întâmplă.

Îndrăgostiții

Dragostea dintre voi este puternică, dar veți avea de făcut o alegere grea, care vă poate dezbina. Discutați toate detaliile împreună și aveți încredere în voi!

Carul

Este posibil ca partenerul de cuplu să se împotrivească deciziilor sau planurilor celuilalt. Va urma o perioadă dificilă, în care voințele voastre se vor înfrunta.

Forța

Dacă tragi această carte, înseamnă că ai nevoie de multă putere interioară pentru a rezista la încercările iubirii. Trebuie să ai curaj să spui lucrurilor pe nume sau să accepți realitatea!

Eremitul

Fii precaută, așteaptă și analizează cu grijă ceea ce vă afectează viața de cuplu. Lucrurile vor stagna o vreme, de aceea nu este bine să răspunzi provocărilor.

Roata norocului

Apariția acestei cărți este de obicei de bun augur și anunță un eveniment fericit sau o situație care vă aduce bucurie.

Dreptatea    

Veți avea ceva de împărțit, dar dacă sunteți sinceri, veți primi fiecare ceea ce vă doriți. În situații excepționale, această carte poate însemna și divorț.

Spânzuratul

Nu este o carte pozitivă, pentru că vă avertizează că veți trece prin încercări grele. Uneori, această carte îți arată că legătura voastră nu are viitor, oricât ați încerca.

Moartea

Fie se anunță o schimbare radicală, fie îți arată că o etapă din viața voastră se va încheia. Puteți merge mai departe spre ceva mai bun sau puteți renunța, dacă nu mai există nimic între voi.

Echilibrul

Trebuie să treceți peste diferențele dintre voi, să vă acceptați defectele și să vă înțelegeți unul pe celălalt.

Diavolul

Veți întâlni o tentație în calea voastră, vor veni zile dificile și pline de griji. Trebuie să fiți puternici și să rezistați pentru a vă proteja dragostea.

Turnul

Se anunță evenimente nefericite, accidente sau pierderi. Pregătiți-vă să fiți uniți și să vă susțineți unul pe altul din punct de vedere moral, sufletește, dar și financiar.

Steaua

Aduce speranțe de mai bine după o perioadă grea. Te ajută să recapeți încrederea în partenerul de cuplu, chiar dacă ai suferit mult.

Luna

Poate aduce o decepție în viața intimă, o veste care te îngrijorează sau chiar șansa de a rămâne însărcinată.

Soarele

Vei avea noroc în dragoste și grijile de până acum vor dispărea. Partenerul de cuplu va îndrepta situațiile dificile sau greșelile din trecut.

Judecata

Veți fi nevoiți să luați o decizie importantă, fără de care relația voastră nu ar mai avea niciun viitor. Vorbiți deschis unul cu altul și analizați toate posibilitățile.

Lumea

Această carte este de obicei asociată cu împlinirea și armonia. Relația de iubire dintre voi va compensa tot ceea nu ai reușit să obții până acum.

credit foto: 123rf.com