Mărimea și forma palmelor, dar și lungimea degetelor poate dezvălui câteva amănunte importante despre caracterul unei persoane, despre munca ei și chiar despre succesul pe care îl poate avea în dragoste.

Ce arată palmele mici și rotunde

Acestea sunt specifice persoanelor active, aventuroase și capabile să își asume riscuri pe care alții încearcă să le evite. Relațiile lor cu cei din jur sunt, de obicei, dramatice, încărcate de sentimente și emoții și foarte schimbătoare. Pot avea mai multe relații de dragoste și nu este exclus să se căsătorească de două sau de trei ori în viață.

Bărbații cu mâinile mici

au o gândire logică și pragmatică, sunt interesați de latura materialistă a vieții și fac tot posibilul să își asigure un confort deosebit. Se concentrează asupra carierei și își aleg profesii din care pot câștiga bani ușor și sigur, precum cele de medic, inginer sau avocat.

Femeile cu mâini mici

sunt practice și sunt bune gospodine, sunt interesate de carieră, dar își aleg meserii mai puțin solicitante, care să le lase timp și pentru familie. Abordează problemele direct și nu lasă nimic pe mai târziu, dacă pot rezolva totul pe loc, indiferent de compromisurile pe care le fac.

Ce semnificație au palmele lungi și ovale

Acestea aparțin de obicei persoanelor introvertite și sensibile, care pun accentul mai mult pe sentimente și dorințe, decât pe logică și argumente. Se concentrează mai mult asupra detaliilor, decât asupra problemei în ansamblu și nu reușesc întotdeauna să ia cele mai bune decizii. În dragoste, se decid foarte greu asupra alegerii unui partener, deoarece visează la un ideal pe care âl găsesc numai câțiva dintre ei.

Bărbații cu mâini lungi

sunt impulsivi, reacționează puternic și sunt imprevizibili când se confruntă cu situații speciale. Se contrează mai mult asupra lor înșiși, neglijând dorințele și așteptările celorlalți, chiar dacă sunt persoane foarte apropiate.

Femeile cu mâini lungi

sunt emotive, capricioase și schimbătoare. Pentru ele contează mai puțin latura materială a vieții și mai mult sentimentele, trăirile interioare și afecțiunea pe care o primesc din partea celorlalți. Se îndrăgostesc ușor, iubesc cu intensitate, dar la fel important rămâne ego-ul lor.

Ce arată forma palmelor pătrate și puternice

Acestea sunt atribuite persoanelor loiale și cinstite, cu o inteligență medie, dar foarte descurcărețe. Sunt atașate de familie, sunt muncitoare și au obiective foarte clare în viață, fără să își facă idealuri greu de atins. Urăsc artificiile și persoanele superficiale și preferă să abordeze problemele direct și fără compromisuri, chiar dacă au de pierdut. Se căsătoresc devreme și își doresc cât mai mulți copii.

Bărbații cu palme pătrate

sunt muncitori, dar și risipitori. Au nevoie de o parteneră care să îi ghideze, pentru că se lasă uneori pradă viciilor. Dar au un suflet bun și pot fi loiali familiei și foarte grijulii cu copiii.

Femeile cu palme pătrate

sunt pline de energie, muncitoare și bune gospodine. Se dedică în special copiilor și fac tot posibilul să le ofere o viață lipsită de griji. Nu sunt atente la detalii și nici nu au pretenția de a realiza ceva măreț în viață, dar au obiective concrete pe care reușesc să și le îndeplinească și știu cum să se bucure de plăcerile simple.

sursa foto: 123rf.com