Iubitul tău te ține de mână aproape de el, într-un gest protector sau abia îți atinge degetele, ca și cum o face doar din obligație. Modul în care te ține de mână spune foarte multe lucruri despre relația dintre voi și mai ales despre ce simte el cu adevărat.

Dacă vă împletiți degetele

Acest gest dezvăluie o pasiune puternică, multă încredere și multă afecțiune între voi doi. Fiecare dintre voi îi cuprinde cu fermitate palma celuilalt, ceea ce arată legătura foarte apropiată și iubirea necondiționată.

Dacă te ține de mână și palma lui este îndreptată în jos

Relația voastră se bazează pe afecțiune, dar nu și pe pasiune. Dintre voi doi, el este liderul, el ia deciziile, el se consideră îndreptățit să conducă, iar tu să îl urmezi.

 

Dacă vă țineți adesea doar de un deget

Acest mod de a te ține de mână arată că fiecare dintre voi sau el, în mod special, ține mult la independența lui. Vă respectați nevoia de spațiu și de singurătate și nu vă impuneți niciunul voința asupra celuilalt. Acest gest mai poate însemna că treceți printr-o perioadă dificilă și relația voastră are de suferit.

Dacă te ține cu ambele mâini

Dacă partenerul tău are adesea momente în care te ține de mână cu ambele mâini, acest gest ar putea semnifica nevoia lui de a te controla. Este posibil să fie un iubit posesiv. Iar, dacă relația voastră este la început, el se teme că te-ar putea pierde.

Dacă vă plimbați braț la braț

Multe cupluri, mai ales cele în vârstă, se plimbă braț la braț, femeia ținând palma aproape de cotul bărbatului. Dacă și tu obișnuiești să faci acest lucru, înseamnă că ai nevoie de protecția lui și că, în subconștient, știi că nu te vei descurca niciodată fără el.

Dacă te ține doar de degete

Când partenerul tău te ține rar de mână și îți atinge doar degetele, fără să îți cuprindă întreaga palmă, înseamnă că nu mai este mulțumit de relația voastră, că s-a instalat rutina și pasiunea a murit.

Dacă nu vă mai țineți deloc de mână

Cuplurile care nu se mai țin de mână de ani de zile, sunt resemnate și se mulțumesc cu o viață monotonă, lipsită de iubire, de aventură și de dorință. Legătura dintre cei doi se poate rupe oricând, pentru că este din ce în ce mai fragilă.

sursa foto: 123rf.com