Iată câteva dintre farmecele de dragoste care se făceau în perioada interbelică și care mai sunt cunoscute și azi.

Miere și petalii roșii de trandafir

Amestecă câteva lingurițe de miere și petale de trandafir roșu într-un bol alb de ceramică.

Scrie pe o hârtie albă numele bărbatului iubit și stropește-o apoi cu ulei de santal.

Aprinde o lumânare și dă foc hârtiuței, lăsând cenușa să cadă în bolul cu miere și trandafiri.

Amestecă din nou mierea și rostește acest descântec de 9 ori: ”Puterea și dulceața iubirii să ajungă la sufletul lui; puterea și dulceața iubirii să mi-l aducă aproape pe X!”

Un bănuț de argint și o fotografie

Dacă ai o fotografie cu bărbatul dorit, îți mai trebuie un bănuț de argint și un fir roșu ca să faci una dintre cele mai simple și puternice vrăji de dragoste.

Pune bănuțul de argint deasupra fotografiei și împachetează-le într-un material fin, de mătase. Înfășoară în jurul micului pachet un fir roșu de mătase și rostește următoarele cuvinte:

”Așa cum înfășor firul, așa să îl înfășoare dragostea mea, să se gândească la mine și să se întoarcă la mine. Așa cum un om nu poate vedea fără lumină, așa nici el să nu vadă pe alta. Așa cum un om nu poate trăi fără aer, așa nici el să nu trăiască fără mine. Fir roșu, fir roșu aprinde dragostea în inima lui X!”

Farmecele de dragoste și puterea Lunii

Multe vrăji de dragoste se făceau în nopțile cu Lună plină, când se credea că lumina ei sporește magia și ajută femeile. În vremurile moderne, puterea Lunii a rămas aceeași, dar femeile folosesc și puterea sugestivă a fotografiilor.

Așteaptă prima noapte cu Lună plină și alege un loc liniștit în casă, lângă o fereastră pe unde intră razele lunii. Pune fotografia lui sub călcâiul stâng și învârtește-te în sensul acelor de ceasornic de trei ori.

Când faci acest lucru, rostește și următoarele cuvinte: ”Așa cum chipul tău e sub puterea mea, așa să fie și inima ta în mâinile mele. Așa cum inima mea te dorește, așa să mă dorești și tu. Așa cum eu te iubesc, așa să mă iubești și tu. Așa să mă ajute lumina Lunii!”

sursa foto: 123rf.com